Vaša košarica je prazna.

Od Berlina do Milana

Turnirja

  Maks

Igralci ekipe u 14 NK Triglav so prejšnji teden bili povabljeni na dva mednarodna turnirja v Berlin in Milano.

V Berlin na Nike cup so bili povabljeni trije igralci.Selektor je prvič povabil 16 igralcev iz boljših nogometnih šol v Sloveniji. Igralci NK Triglava so na turnirju solidno odigrali na vseh treh tekmah. Reprezentanci si po eni zmagi in dveh neodločenih tekmah ni uspelo uvrstiti v finale.

 

Druga skupina U14 se je med praznikom udeležila močnega mednarodnega turnirja, ki ga je organiziral IC INTER Milano. Orliči so stanovali v naselju Pero v Atahotelu blizu igrišč na katerem so se igrale tekme. Organizator je določil, da sestavi skupine po kakovosti. Ekipa Triglava je bila v najmočnejši z Academia Inter, Sporting Casate (Acadmia Torino) in Insumbria (Milano). Oslabljeni brez reprezentantov so vedeli, da bo težko in to se je tudi pokazalo na igrišču. Vse tri tekeme so bili v podrejenem položaju. Toda imeli so tudi nekaj zrelih priložnosti za zadetek. Na četrti tekmi so bili boljši,  izkoristili so napako vratarja in zmagali 1:0.

 

Vikend za igralce  U14 je bil naporen in zelo poučen. Igralci, ki so bili v Berlinu so dokazali, da lahko igrajo proti igralcem iz evropskih klubov.

Igralci v Milanu pa so občutili italianski nogomet, ki je sestavljen iz hitre oddaje žoge, močih duelih in grobe igre.

 

V nedeljo se začenja prvenstvo za igralce U14, kjer bodo igrali v ligi U15 MNZG .

 

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV