Vaša košarica je prazna.

ODLIČNA PREDSTAVA NI BILA NAGRAJENA

  Jasmin K.

Selekcija U15 se je v nedeljo odpravila v prestolnico na gostovanje k drugo uvrščeni ekipi Ilirije. Ekipa je bila oslabljena zaradi kartonov in poškodb, vendar so bili odločni in samozavestni po dobrih predstavah na turnirju v Sarajevu, da nadaljujejo v tej smeri in da vodilnih ekipam povzročijo težave ter naberejo točke.

 

Na začetku tekme smo bili priča pravemu evrogolu domačinov, ki so tako povedli v 5.minuti tekme. Tukaj so tudi končali glede priložnosti za zadetek. Naši igralci se niso pustili in nadaljevali z dobro predstavo v 1.polčasu, kjer so imeli pobudo in priložnosti, ki pa jih niso izkoristili.

 

V drugem polčasu so Triglavani odigrali še bolje kot v prvem polčasu. Priložnosti so se vrstile, domačini se niso mogli zoperstaviti našim fantom, ki so prikazali zelo dober nogomet, ki pa jih tokrat ni nagradil in tekma se je končala z minimalno zmago domačinov z 1-0.

 

Trener Miha Žnidaršič je fantom po tekmi dejal, da so lahko ponosni nase in na svojo predstavo, saj je bila odlična, čeprav imamo težave z učinkovitostjo že drugo tekmo zapored, upamo, da bodo fantje nadaljevali v tem tempu, saj jih čaka že v četrtek na domačem igrišču zaostala tekma z NK Domžale.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV