Vaša košarica je prazna.

PO OSVOJENEM ZMAJEVEM GNEZDU

EKIPI NK TRIGLAV U12 NASTOPATA V LIGI U13 MNZG

  Almir Krcić
NK Triglav Podgorje U12: NK Triglav Domplan Bordo U13 25042017

Za selekcijo U12 letnika 2005 je zelo uspešno zimsko obdobje:

  • NK Triglav Domplan U12 je osvojil zimsko ligo 2016/17 za letnik 2005 v Zmajevem gnezdu;

  • NK Triglav Domplan U12 je zmagal na pomladnem mednarodnem turnirju Zmajevo gnezdo 2017;

  • na jesenskem turnirju Zmajevo gnezdo 2016 pa osvojil tretje mesto;

  • uspešno nastopal na domači zimski ligi na kranjskem stadionu, kjer smo spoznavali igro 11:11 na velikem igrišču

 

Spomladi ekipi nastopata v ligi U13 MNZG.

Ekipa NK Triglav Podgorje je s Škofjo Loko odigrala v gosteh 3:3, potem doma izgubila z NK Jesenice A z 0:4. Sledila je zmaga v Šenčurju z 0:2. 25, aprila pa je v Tenetišah sledil klubski derbi z leto starejšimi orlički in poraz z 0:2. Najboljšo igro so zagotovo prikazali prav proti starejšim vrstnikom, katerim so povzročili nemalo preglavic. Odločil je gol iz prekinitve, kjer so starejši izkoristili prednost v telesni višini.

Ekipa Triglav Domplan Beli pa igra bolje iz tekme v tekmo. Sprva je izgubila proti NK Šenčur U12 z 0:3, potem pa nanizala tri zmage proti Žirem v gostem, NK Zarici in NK Bitnje.

Trener Almir Krcić je ponosen na svoje varovance: »Najprej čestitke celi ekipi za odlične rezultate v zimskem obdobju. Osvojitev Zmajevega gnezda je fantastičen uspeh in nagrada za vloženi trud vseh igralcev in spodbuda za naprej. Ponosen sem prav na vse igralce. Še enkrat: čestitke vsem fantom za pristop in pa energijo, ki jo vlagajo iz treninga v trening in v vsako tekmo.«

Čez prvomajske počitnice naj se igralci malo spočijejo od nogometa in sanirajo poškodbe, potem pa v maju in juniju še maksimalno zavzeto v zmagovitem duhu in s kvalitetnimi treningi zaključijo sezono.

Obenem pa ob tej priložnosti ekipa U12 v razširjeni sestavi še enkrat vošči trenerju Almirju Krciću ob dveh čudovitih življenjskih dogodkih: nedavni poroki in rojstvu prvorojenke. Vsi želimo mladi družinici veliko medsebojne ljubezni in sreče na življenjski poti.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV