Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Rogelj: V Kidričevo z dobrimi občutki!

Mladi nogometaš Triglava pred novim izzivom

V soboto bodo kranjski Orli znova na delu. Tokrat jih čaka pot v Kidričevo, kjer jih bo pričakal Aluminij. Na gostovanje bodo Triglavani odšli polni samozavesti, saj so pred tem doma ugnali soboško Muro.


"Priprave na tekmo z Aluminijem ne potekajo nič drugače, kot na vse ostale tekme. Vsako pripravo na tekmo vzamemo na isti način, ne glede na nasprotnika. Nedvomno je zmaga nad Muro prišla ob pravem času, seveda nam je ponovno malce zrasla samozavest, ampak ni evforije. V soboto bomo zagotovo napadli vse tri točke," zagotavlja mladi Žan Rogelj.

 

 

Bočni branilec je priznal,da je bilo obdobje ob treh zaporednih porazih težko,a to je le še zgodovina. "Bilo je težko, res težko, ampak tudi porazi so sestavni del športa. Pomembno je, da se znamo pobrati tudi, ko je težko. To nam je z zadnjo zmago uspelo, v Kidričevo odhajamo z dobrimi občutki in seveda bomo napadli vse tri točke."

 

Ob pogledu na tabelo se zdi, da so bordo-beli že sila blizu uresničitvi cilja, torej obstanka med elito brez dodatnih kvalifikacij. A prav je, da se o tem še ne razmišlja. "Na to, da naj bi bili povsem blizu izpolnitvi cilja, se še ne bi preveč zanašal. Prvenstvo je vseeno še dolgo, težke tekme so pred nami in čaka nas naporen ritem. V vsako tekmo moramo iti 100% in prepričan sem, da se nimamo česa bati," je še dodal hitronogi produkt domače akademije.


Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV