Vaša košarica je prazna.

TURNIR - TRIGLAV CUP

  Jasmin K.

Ekipi Belih in Bordo selekcije U11 sta se v preteklem vikendu predstavili na domačem turnirju Triglav Cup.

 

Ekipa Belih je nastopila v skupini A proti ekipami NK Olimpija, NK Škofja Loka in NK Maribor Tabor. V skupini so osvojili 1 mesto in se uvrstili v četrtfinale. Tam jih je po nesrečnem spletu okoliščim izločila ekipa NK Rudar Velenje. Na koncu se je ekipa Belih uvrstila na končno 5.mesto.

 

Ekipa Bordo je nastopila v skupini C proti ekipami NK Olimpija, FC Koper in NK Rudar Velenje. Vsi so odigrali zelo dober turnir in se predstavili v pozitivni luči. Odigrali so močne tekme proti atraktivnimi nasprotniki in to je za neš fante v Bordo ekipi nagrada za dobro delo skozi celotno sezono.

 

Ekipa Belih je nastopila tudi naslednji dan na turnirju za selekcijo U12. V skupinskem delu so se pomerili proti NK Olimpiji, NK Maribor Tabor in NK Šenčur. V skupini so osvojili 2. mesto in se uvrstili v četrtfinale. Tam so jih čakali starejši vrstniki iz ekipe U12-Bordo. Napeta tekma pred domačo publiko je veselje in polfinale prineslo ekipi U11-Beli. V polfinalu smo priznali premoč močni ekipi Olimpije. Fantje so odigrali izredno dobro tekmo proti starejšimi vrstniki in dokazali, da zmorejo izvleči iz sebe maksimum. V tekmi za 3.mesto jim je zmanjkalo moči po napornem vikendu in so na koncu osvojili zelo dobro 4.mesto.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV