Vaša košarica je prazna.

U11 osvojila Cankarjev turnir

Vrhnika - Cankarjev turnir

  Dalibor

V soboto 18.05.2019 se je v Vrhniki odvijal Cankarjev turnir v selekciji U11. Dopoldne se je odvil v selekciji U9, kjer so naši fantje osvojili 2. in 4. mesto. Popoldne je bilo rezervirano za selekcijo U11.

 

Ekipa Triglav beli je igrala v skupini A, ekipa bordo pa v skupini B. Ekipa belih je v svoji skupini suvereno osvojila prvo mesto z gol razliko 19:0. Ekipa bordo pa v skupini B ni uspela in osvojila 3. mesto. Ker je bilo vreme precej deževno, se je organizator po posvetu s trenerji odločil, da razigravanja od 9-16 mesta ne bodo izvedli, temveč le od četrtfinala naprej.

 

Ekipo belih je v četrtfinalu čakala ekipa OŠ Olimpija. Kljub težkem igrišču so naši fantje pokazali izjemno igro in nasprotnika premagali z rezultatom 5:0. Polfinale je prineslo tekmo z ekipo Šmartnega. Težko bi rekli, da so bili fantje s Šmartnega dostojen nasprotnik, saj rezultat 13:0 pove vse.

 

Finale je prineslo tekmo z ekipo Olimpije. Rezultat 4:1 ne pove veliko, saj so naši fantje nenehno napadali in nasprotniku onemogočali prehode na našo polovico. Ekipa belih je na šestih tekmah zabeležila prav toliko zmag in z gol razliko 41:1 obiskovalcem prikazala zelo všečno igro, katero v klubu tudi gojimo. A vseeno moramo ostati na trdnih tleh, saj turnir po kakovosti ni bil med zahtevnejšimi, vseeno pa nas veseli, da fantje postopoma sprejemajo trenerjevo miselnost in navodila, kar je privedlo do izjemne strelske učinkovitosti.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV