Vaša košarica je prazna.

U9 tik pod vrhom na mednarodenem turnirju v Celovcu

U9 sodelovala na turnirju United World Games v Celovcu

  Dalibor

Selekcija U9 je sodelovala na mednarodnem nogometnem turnirju v Celovcu ( United World Games ). Prvo leto je organizator omogočil prijavo ekipam na enodnevni turnir, kar smo v klubu izkoristili in prijavili kar 8 ekip ( 3x U9, 1x U10, 3x U11 in 1x U12 ). 

 

A od vseh prijavljenih ekip se je najbolj odrezala ekipa U9 NK Triglav 1, ki je v skupinskem delu naravnost pometla z nasprotnikom in se z gol razliko 29:0 uvrstila v polfinale. Tudi polfinalni boj je bil popolnoma v Bordo/Beli barvi in zaslužena zmaga z rezultatom 6:0 proti vrstnikom iz Moosburga ( Avstrija ).

 

Finale je postregel s poslastico, saj je nasproti stala na turnirju prav tako suverena ekipa FC PODIL Kyiv iz Ukrajine. Mladi orlički so takoj zavladali igrišču in povedli 1:0. A se nasprotnik ni želel predati, tako da smo gledali zelo dinamično tekmo. Ekipi FC Podil je iz dveh prostih strelov uspel preobrat 1:2. Kljub pritiskom naših mladih nadobudnežev se razultat ni spremenil in zmaga je šla v roke ukrajinski ekipi.

 

Dodati je treba da sta trenerja Aleksander Brkić in Jure Pegam sestavila odlično taktiko in fante zmotivirala, da so iz tekme v tekmo rasli, vse do finala. 

 

Vse čestitke vsem trem sodelujočim ekipam in zvestim navijačem, ki so jih bodrili skozi celoten turnir.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV