Vaša košarica je prazna.

USPEŠNI NASTOPI V LIGI MNZG U13

OBE EKIPI ZAKLJUČILI Z ZMAGAMI

  Almir Aka Krcić

Ekipa Triglav Podgorje je do konca pomladanskega dela sezone odigrala še tekme proti Šobec Lescam z zmago 2:3, proti Preddvor Visoko z zmago 0:8 ter proti NK Sava Kranj z zmago 4:0.

Med temi tekmami je bila najbolj razburljiva tekma v Lescah, kjer je ekipa dosegla zmago z golom v zadnjih minutah. Najbolje odigrana tekma pa je bila v Stražišču proti Nk Sava, kjer so dosegli štiri zadetke proti eni najboljših obrambnih ekip v ligi.

Tako so spomladansko ligo MNZG zaključili le za leto starejšimi dečki Triglava Domplana U13 ter za NK Jesenicami A. Lep uspeh dvanajstke, ki je uspela prehiteti vse ostale leto starejše nasprotnike z Gorenjske. Gol razlika tudi prepričljiva 32:13.

Ekipa Triglav Domplan Beli pa je prvenstvo zaključila z zmagama proti NK Bohinj in NK Britof. Ligo MNZG so tako zaključili na četrtem mestu z zelo dobro gol razliko 39:10.

S popotnico ligaških uspehov je ekipa NK Triglav odšla na turnir Jana Oblaka 2017. Po suverenem nastopu v skupini so po slabši predstavi v izločilnih bojih izpadli proti domačinom iz Škofje Loke.

To pa jim ni vzelo odločnosti, da osvojijo turnir ob koncu že tako uspešne sezone. 10. junija 2017 so odšli na Lions Cup v Novo mesto. In uspeli. Osvojili so turnir in za konec zelo uspešne sezone osvojili še en pokal zmagovalcev. O turnirju Lions Cup si lahko več preberete v posebnem članku.

Čestitke trenerju Almirju Krciću in prav vsem fantom za prizadevnost skozi celotno sezono.

Ekipa U12 čestita tudi mladincem za naslov državnega prvaka, kot tudi kadetom in selekciji U15 za visoke uvrstitve v državnem prvenstvu. Bravo fantje!

Ekipa bo z zmanjšano intenziteto trenirala do konca meseca junija, potem pa bo nogometna žoga meseca julija počivala.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV