Vaša košarica je prazna.

Z roko v roki s Kranjsko pivovarno in pivnico

Klub z novim sodelovanjem v lokalnem okolju

NK Triglav Kranj in Kranjska pivovarna ter Kranjska pivnica so v petek podpisali enoletno pogodbo o sodelovanju. Nogomet in žlahtni hmeljev napitek gresta z roko v roki pri ogledu največje postranske stvari na svetu - nogometa. Dolgo časa je slovenska zakonodaja prepovedovala točenje alkoholnih pijač na športnih prireditvah. Po novem je to znova mogoče.


V klubu smo iskali partnerja, ki bi v pivovarstvu predstavljal izziv kvalitete in razvoj novih okusov kot NK Triglav Kranj ponuja priložnost mladih nogometašem, da se razvijajo in dobivajo prve minute v prvi ligi. Verica Sodnik, direktorica Kranjske pivovarne in pivnice, je ob vrčku piva z nasmeškom na obrazu pokazala zadovoljstvo ob zanjo tako nenavadnem partnerstvu: "Nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj zanimala za nogomet. Fantje so me preprosto navdušili s svojim entuziazmom in zanosom. So prava ekipa in njihovo delo z mladimi je zame navdušujoče. Piva na tekmah ne sme manjkati. Kot lokalna pivovarna se nam zdi partnerstvo odlična priložnost, da se še bolje pozicioniramo na trgu. Veselim se nadaljnjega sodelovanja."


Predsednik kluba Beno Fekonja je dejal, da nikakor ne gre za promocijo konzumiranja alkoholnih pijač. Še vedno naj velja dikcija "Ministrstvo za zdravje svetuje". "Pivo je del vsake nogometne tekme in če že mora biti, naj bo kranjsko. Na prejšnji domači tekmi smo naredili preizkus kakovosti in kranjsko pivo ga je odlično prestal. Ponudili smo ga na VIP-u in prav vsi so mu dali oceno odlično. Od sedaj naprej bo na voljo vsem obiskovalcem. Združujemo lokalno gospodarstvo in vedno več jih prepozna pozitivne učinke nogometa. Gospodarstvo podpira klub pri promociji svojih mladih igralcev. Želim si samo, da bomo s kranjskim pivom lahko zalili čim več točk," je še dejal.


Na voljo bo že ob današnjem obračunu z NK Maribor. Še dodaten razlog, da se udeležimo spektakla.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV