Vaša košarica je prazna.

Žan Rogelj s pogodbo do 2021!

Mladi produkt domače šole je podpisal poklicno pogodbo

NK Triglav Kranj je že pred časom začel s formiranjem ekipe za prihodnje obdobje. V tej luči je povsem logično, da si je želel podpisati trdno poklicno pogodbo z Žanom Rogljem, enim od najbolj prijetnih odkritij letošnje slovenske prvoligaške sezone. Ta misija je uspela, saj sta vpleteni strani podpisali pogodbo do leta 2021.


"Podpis pogodbe mi pomeni veliko, res zelo veliko! Iskreno povedano, na to sem čakal odkar sem se začel ukvarjati z nogometom. Občutki so fenomenalni, rad bi se zahvalil klubu za zaupanje in vsem ostalim, ki so pripomogli k podpisu pogodbe. To je šele začetek prave nogometne poti in ne pomeni nič drugega, kot pa ogromno motivacijo za naprej in za dodatno delo iz dneva v dan. Načrti za bližnjo prihodnost so v prvi vrsti fokus na ostanek med elito, nato pa delo, delo in še enkrat delo. Seveda bom na vsakem treningu in tekmi dal vse od sebe za bordo-beli dres," je ob podpisu dejal Žan Rogelj.


19-letni produkt domače akademije je v tej sezoni, ki je njegova prva prvoligaška, odigral že 19 tekem. "Žan je v fazi uveljavljanja, kjer je izjemno pomembno redno igranje. Ob tem se tukaj odlično počuti, tako da je ta korak logična izbira. Ima potencial, da postane najboljši slovenski bočni igralec, a za to potrebuje redno igranje in podporo vseh, ki z njim delamo. Ta pogodba je plod trdega dela, odrekanj in odličnih predstav v letošnji sezoni," je dodal igralčev zastopnik Elvis Bašanović.


"Žan je produkt domače akademije in prava prihodnost Triglava. Vanj močno verjamemo, na drugi strani pa od njega tudi veliko pričakujemo. V tej sezoni se je dokazal nogometni javnosti, zaigral je tudi za mlado reprezentanco in ima vse predispozicije, da postane vrhunski nogometaš," pa meni športni direktor Triglava Siniša Brkič.

 

Podobnega mnenja je tudi predsednik kluba Beno Fekonja: "S podpisom dolgoročne pogodbe zaokrožujemo jedro ekipe, ki bo tudi drugo leto uspešno tekmovala v prvi slovenski nogometni ligi. Seveda morajo fantje v zadnjih treh krogih te sezone opraviti svoje delo. Prvič v zadnjih osmih letih gremo v novo tekmovalno sezono z že vnaprej sestavljeno ekipo, ki ji bomo dodali nekaj okrepitev. Žan je ključni mladi bočni branilec te ekipe in želim mu, da se bo še naprej razvijal v odličnega nogometaša. Ima izreden potencial in je že večkrat opozoril nase v pomladanskem delu. Ponosni smo lahko nanj in na naše igralce."


Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV