Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Žnidaršič: Pričakujem še boljše igre

Trener selekcije U15 po uspešnem turnirju v Sarajevu in o nadaljevanju sezone

Selekcija NK Triglav Kranj U15 je v zadnjem obdobju zelo dejavna. Poleg nastopanja v zahodnem delu najmočnejšega državnega prvenstva, je naszopila tudi na sila močnem turnirju v prestolnici BiH, kjer je zasedla odlično drugo mesto.


"Odlično organiziran turnir v Sarajevu, konkurenca je bila močna in turnir je bil zelo dobra izkušnja. Cel turnir smo odigrali zelo solidno, do finala brez prejetega gola, v polfinalu smo odigrali res dobro in premagali Željezničar z 2:0. V finalu pa zelo dober začetek,potem pa po vodstvu dva prejeta gola iz prekinitve in na koncu nam ni uspelo obrniti rezultata. Pred turnirjem bi sprejel drugo mesto po finalu pa ostaja grenak priokus," je o nedavni izkušnji dejal trener ekipe Miha Žnidaršič.


Hitro se bo moštvo znova posvetilo igranju v domačem državnem prvenstvu. Filozofija se je malce spremenila, saj ekipa zaupa mlajšim igralcem, medtem ko se izhodni letnik že navaja na igranje v kadetski ligi.


"V nadaljevanju sezone pričakujem veliko boljše predstave, kot na koncu jeseni, kjer smo prepoceni izgubljali točke in se oddaljili od vodilnih pozicij. Na začetku jeseni smo igrali že zelo dobro, bili nekaj časa na vrhu, potem pa zelo padli.Spomladi bomo minutažo ponudili tudi petim igralcem letnik 2005, ki so se zelo dobro vklopili, ostale pa poskušamo navaditi na kadetsko ligo, kjer se igra veliko hitreje.Poizkusali bomo priti čim višje in mešati štrene v borbi za naslov," je še dejal Miha Žnidaršič.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV