NOVICE

Nogometni klub Triglav Kranj vas vabi na poletni Nogometni kamp Triglav, ki bo potekal v poletnih mesecih na stadionu Stanka Mlakarja v Kranju.

Nogometni klub Triglav Kranj in Nogometni klub Kranj (Zarica) sta sklenila dogovor o boljšem in uspešnejšem sodelovanju. To bo prineslo pozivne učinke predvsem mladim nogometašem, ki se bodo na tak način hitreje razvijali in uspešneje gradili svojo nogometno kariero. En nogometni bazen bo prinesel več uspešnih zgodb mladostnikov, ki si želijo tudi poklicno graditi kariero na nogometnem področju.

Nogometni klub Triglav Kranj je s svojim partnerskim klubom NK Sava dosegel dogovor o še boljšem sodelovanju. Na pobudo športnega direktorja Nogometnega kluba Triglav Kranj marka Budanovića ter člana uprava Darka Prislana bosta kluba okrepila sodelovanje na vseh področjih delovanja ter tako pokazala, da mestno sodelovanje med klubi lahko odličen zgled za vzgajanje nogometnih talentov. Dva kluba tako sedaj povezuje eno srce, ki bo okrepilo sodelovanje ter na novo zapisalo zgodovino obeh klubov.

Na pobudo športnega direktorja Nogometnega kluba Triglav Kranj Marka Budanovića ter člana uprava Darka Prislana so se včeraj sestali predsedniki in predstavniki nogometnih klubov iz Kranja in Nakla. Na podlagi jasnih ciljev in iskrenih pogovorov so sklenili, da bo prihodnost bolj uspešna, če bodo okrepili sodelovanje in otrokom in mladostnikom tako omogočili boljše športno udejstvovanje.

Naj novo leto prinese nove priložnosti, nepozabne trenutke in obilje veselja. Srečno in zdravo novo leto vam želimo iz Nogometnega kluba Triglav Kranj. 

Na podlagi drugega odstavka 21. člena Statuta NK Triglav Kranj upravni odbor NK Triglav Kranj sklicuje redno skupščino NK Triglav Kranj, ki bo v torek, 19. september 2023, ob 19. uri v klubski sejni sobi, glavna tribuna Športni center Kranj – 1. nadstropje.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024