NOVICE

Nagovor predsednika ob izteku leta

Dragi Triglavani in vsi podporniki gorenjskega nogometa!

Ni mogoče več trditi, da se “še lovimo”, ali da smo na napačni poti… Pozitivni rezultati na vseh nivojih potrjujejo, da delamo dobro, in da so naše odločitve pravilne. Smo lahko še boljši? Seveda.

Nič pa ni lepšega kot to, da lahko otrokom in mladostnikom omogočamo kakovostno preživljanje prostega časa. In to na zdrav način, torej z vključevanjem v šport.

Nogomet je zagotovo na vrhu lestvice priljubljenosti športov, zato je toliko bolj pomembno, da pokažemo, da se v Kranju in na Gorenjskem razvija in igra dober nogomet.
Seveda so za rezultate zaslužni prav vsi sodelavci in sodelavke, trenerji, igralci ter strokovni štab, ki iz dneva v dan vztrajno delajo na skupnih ciljih kluba, zato se jim še enkrat iskreno zahvaljujem.

Skupaj nam je uspelo:
·Vzpostavili smo partnerstvo z NK Sava Kranj, NK Lesce in NK Škofja Loka.
·Oživili smo program za naše najmlajše – Rožle.
·Vzpostavili Klub aktivnih Gorenjske.
·Postavili smo nov spletni portal in Triglav magazin.
·V vseh kategorijah, od dečkov do članov, imamo reprezentante.

Hvala za sodelovanje tudi Zavodu za šport in Mestni občini Kranj, ki se trudita po najboljših močeh zagotavljati infrastrukturo za srednje in dolgoročni razvoj nogometa ne samo v Kranju, ampak tudi na Gorenjskem.

Hvala tudi vsem staršem za vašo odzivnost in pripravljenost sodelovati. To je prava pot, saj le skupaj lahko oblikujemo prihodnost, v kateri bodo naši otroci odraščali in igrali nogomet.

Upam, da nam vsem skupaj uspe v prihodnjih prazničnih dneh nabrati dovolj nove energije za izzive, ki nas čakajo v novem letu.

Hvala ker nas podpirate in SREČNO, predvsem pa ZDRAVO 2022 vam želim!

Franjo Radiković

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024