NOVICE

Naroči na tribuno premierno v Sloveniji, novost tudi Tretji polčas in razširjeni klubski prostori

Nogometni klub Triglav Kranj se lahko v tej sezoni pohvali s številnimi novostmi, ki so jih v klubu pripravili za obiskovalce domačih tekem.

Prva je Klub aktivnih Gorenjske, ki združuje Gorenjke in Gorenjce, ki obožujejo šport in zdrav duh v zdravem telesu. Pogoj za članstvo je zgolj izpolnjena prijavnica, ki jo prejmete na vseh domačih tekmah, v prodajalni Triglav Kranj, na Glavnem trgu v Kranju ter na spletni strani www.triglavkranj.si. Po oddani prijavnici boste prejeli kartico, ki bo že omogočala takojšnje koriščenje ugodnosti. Članstvo v klubu omogoča cenejše nakupovanje v trgovini Triglav Kranj, na prireditvah v organizaciji kluba, cenejše pa so tudi vstopnice in nakupi v spletni prodajalni. Poleg popusta bodo člani kluba deležni takojšnjega dobroimetja v višini treh odstotkov. Članstvo v klubu je brezplačno in brez obveznosti.

Obiskovalci tekem Triglava bodo med prvimi v tem delu Evrope, ki bodo lahko svojo najljubšo pijačo, prigrizek ali navijaški artikel naročili kar med tekmo z dostavo do sedeža. Tako jim ne bo treba čakati na premor ter čakati v vrsti za naročilo. Tudi pri tej storitvi bodo člani kluba prejeli tri odstotke dobroimetja in pet odstotkov popusta. Naročilo je popolnoma preprosto. Vsak sedež na tribuni je opremljen z edinstveno QR kodo. Ko jo skenirate, vas ta vodi do naročila prek vašega mobilnega telefona. »Gre za edinstven sistem v slovenskem prostoru. Postali smo prvi klub, ki omogoča naročilo na tribuno. Obiskovalci tekem tako več ne bodo prikrajšani za akcije svojega moštva,« je ob predstavitvi storitve dejal predsednik kluba Franjo Radikovič.

Vsebinsko je prenovljena tudi navijaška cona, ki se po novem odpre kar uro in pol pred domačo tekmo in se bo tržila pod blagovno znamko Tretji polčas. V njej vsakič gostijo priljubljene glasbene skupine, za obiskovalce pa pripravijo tudi bogato kulinarično ponudbo domačih gorenjskih jedi.

Za boljšo in transparentnejšo komunikacijo v klubu skrbi Triglav magazin, ki ga člani kluba brezplačno prejemajo na svoje domače naslove. V njej poleg klubskih novosti predstavljajo še igralce, trenerje ter druge strokovnjake s področja športa.

Ni pa to zadnja novost. Nogometni klub Triglav ima nove prostore, ki bodo namenjeni športni upravi, skavtingu ter analizam in predavanjem. Nove prostore sta namenu predala predsednik kluba ter podžupan Mestne občine Kranj Janez Černe, ki je ob tem dejal: »Novi prostori za klub, ki bodo namenjeni športni upravi, skavtingu, analizam, predavanjem in mednarodni akademiji, so pomembna pridobitev tako za vodstvo kluba, strokovni kader kot za igralce. Novi prostori pomenijo boljše razmere za delo, s tem pa odskočno desko za še večji napredek kluba. Kranj je vedno bil športno mesto in trudili se bomo, da ta status še bolj utrdi tudi v prihodnosti. Občina za šport nameni nadpovprečno velik delež v primerjavi z drugimi slovenskimi občinami. Sofinanciramo 60 športnih klubov in društev na leto. Del te naše lepe športne zgodbe je tudi NK Triglav Kranj. Naj vam novi prostori dobro služijo na poti do novih zmag. Uspešno pri uresničevanju začrtanih ciljev

Dodatni klubski prostori bodo namenjeni tudi analizi tekem. »V letošnji sezoni smo se tudi okrepili na strokovnem področju. Za analizo smo poleg tega prostora dobili še kamero VEO, ki nam omogoča zelo kakovostno analizo tekem in treningov,« je na novinarski konferenci dejal vodja mladinske nogometne šole Gregor Bergant.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024