NOVICE

Previous Next

Mladi orli iz Izole z zmago

Mladi orli moštva U15 (l.2007) so danes gostovali v Izoli, kjer so se pomerili z ekipo Nogometnega kluba Izola letnika 2006/2007 in slavili z rezultatom 8:1.

Že takoj na začetku so orli dominirali na igrišču in izolskim vrstnikom popolnoma onemogočili v pripravi napadov, sami pa so si priigrali vrsto priložnosti. Po enem izmed lepo izvedenih napadov so Triglavani povedli, a so domačini tekmeci takoj izenačili, po lepo odmerjenem strelu iz sredine igrišča. Ta namera je presenetila golmana, ki je stal nekoliko preveč oddaljen od gola. A prejeti gol ni zmedel bordo družine, ki je takoj zatem prestavila v višjo prestavo in nekajkrat resno ogrozila nasprotna vrata. Obramba domačinov ni dolgo zdržala naletov in pritiska orlov. Tako da so Triglavani hitro ponovno povedli in do konca polčasa je bilo že 4:1.

Tudi drugi polčas ni bil nič drugačen, saj so orli prodirali tako po bočnih položajih, kot tudi po sredini in z nekaj lepimi akcijami tekmo zaključili z rezultatom 8:1. Dodati je potrebno, da je to prva tekma bordo fantov po začetku priprav. Že naslednjo soboto fante čaka znan nasprotnik NK Slovan in bistveno težja preizkušnja.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024