NOVICE

U15 z visoko zmago v Celju

Moštvo NK Triglava U15 je odigralo tretjo pripravljalno tekmo v letošnji sezoni. Tokrat so gostovali v Celju, kjer so se pomerili z vrstniki iz NK Celje, ki tekmujejo v 1. SNL U15 ligi-Vzhod.

Že takoj na začetku so orli povsem zagospodarili na igrišču in prikazali izjemno predstavo, s katero so povsem onemogočili nasprotnika. V obrambi so delovali kompaktno in agresivno, kjer nasprotniku niso dovoljevali pripravo napadov. V napadu so bili hitri, kreativni in nevarni.

Prvi polčas je večinoma potekal na nasprotni polovici, kjer so si priigrali kar nekaj priložnosti, od katerih so eno tudi izkoristili in si priigrali prvi zadetek. Pomembno je poudariti, da v prvem polčasu nasprotnik ni uspel niti enkrat streljati oziroma nevarno zapretiti na gol mladih orlov. Drugi polčas je na začetku prinesel začetni padec v igri kot posledico menjav in privajanje novih igralcev v igro. A kmalu se je zadeva uredila tako, da so orli stopili na plin in do konca tekme še dvakrat zadeli, tako da je končalo z visokih 0:3. V drugem polčasu je bila dosojena enajstmetrovka v korist domačinov, katero je naš Tijan suvereno obranil.

Ekipo je potrebno pohvaliti za pristop, agresivnost in kreativnost v igri. Tekma s Slovanom, kjer so izgubili 2:3, je tako že pozabljena zgodba. Fantje komaj čakajo naslednjo tekmo

Zadetke si lahko ogledate na platformi NK Triglav TV. 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024