NOVICE

Brez zadetkov s Koprom

Ekipa 15 je včeraj odigrala zaostalo tekmo 4. kola proti vrstnikom iz Kopra. Obe ekipi sta do te tekme odigrali samo sedem od desetih prvenstvenih tekem. Pri tem je ekipa FC Koper zabeležila pet zmag in dva neodločena izida, ekipa Triglava pa pet zmag, en neodločen ter en poraz.

Že vnaprej se je vedelo, da bodo na tekmi odločale malenkosti, saj kljub fizični podhranjenosti ekipa Triglava prikazuje dobre predstave in v zadnjih štirih tekmah prejela samo en gol.

Triglavanom se je tekmovalni ritem povsem porušila, saj je morala ekipa kar polovico tekem prestaviti zaradi desetdnevnih karaten. Covid19 je tako poskrbel tudi za izpad treningov.

Kljub vsem težavam in težkimi vremenskimi pogoji (dež in nižje temperature) so fantje proti FC Kopru prikazali borbeno, požrtvovalno in ekipno igro. Nasprotnika se niso ustrašili in jih visoko pritisnili. Na obeh straneh si ekipi nista priigrali bistvenih priložnosti, tako da je končnih 0:0 odraz stanja na igrišču. Čestitke ekipi na prikazani igri, a že v nedeljo nas čaka nova preizkušnja proti vedno neugodni ekipi Brava v Ljubljani.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023