NOVICE

U11 v zimski ligi

Selekcija U11A je po prvi odigrani prijateljski tekmi na začetku meseca odigrala še tri prijateljske tekme s prehodom na sistem 8+1, v tem vikendu je ena skupina igralcev pričela tudi s tekmovanjem v zimski ligi v Šenčurju.

Na prvi prijateljski tekmi proti NK Šenčur U12 so priložnost za igro v novem sistemu dobili vsi prisotni igralci, kjer so fantje po začetni tremi in prilagoditvi na nove zahteve odigrali dobro tekmo in bili tudi rezultatsko uspešni ter nagrajeni za trud in prikazano igro.

Na drugi prijateljski proti ekipi ND Slovan U11 so odigrali tekmo na eni polovici po sistemu 8+1, na drugi polovici po sistemu 6+1. V težkih vremenskih razmerah, z mrazom in gosto meglo je bilo v ospredju to, da so vsi prisotni igralci igrali čim več. Vsi igralci so pokazali borbeno in zelo dobro nogometno predstavo. Ekipni duh ekipe se je v drugem polčasu skupaj z nogometno predstavo nagradil z zadetki in uspešno odigrano tekmo.

Na tretji prijateljski tekmi se je ekipa udeležila gostovanja v Radomljah, kjer je odigrala tekmo proti ekipi NK Radomlje U12B. Prisotni igralci so dobro predstavo proti Slovanu nadgradili in prikazali zelo dobro nogometno predstavo, kjer so nastopili zrelo, borbeno in pogumno proti starejšimi vrstniki. Svojo mrežo so ohranili nedotaknjeno, nasprotniku so po odlični napadalni akciji dali zadetek, potem ko so bili v ostalih poskusih prekratki za zadetek.

Druga skupina igralcev je začela s tekmovanjem v zimski ligi v Šenčurju v balonu. Fantje so zabeležili zmago in neodločen rezultat. Prevzemanje odgovornosti in nadgrajevanje svojih nogometnih sposobnosti je temelji cilj te skupine igralcev triglavske selekcije, kjer ne prehitevajo z razvojem in preskokom na sistem 8+1, saj na teh tekmah gradijo na svoji samozavesti, ki je pomemben element v razvoju vsakega nogometaša.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023