NOVICE

V Kranjski Gori napeto do zadnje minute

V Kranjski Gori se je v okviru mednarodn

ih prijateljskih tekem ekipa kranjskega Triglava sestala z madžarskim klubom MTK iz Budimpešte. Po napetem srečanju sta se ekipi razšli z remijem. 

 

Zadetek za Orle je potem ko je sodnik dosodil enajstmetrovko, osvojil Dare VršičOgledate si ga lahko že na novi platformi NK Triglav TV. Tekma je bila napeta vse do zadnje minute, ko so Madžari v sodnikovem podaljšku prišli do izenačenja. "Tako dobre tekme in tako borbenih nasprotnikov si lahko samo želimo. To je bila velika preizkušnja za nas in dokazali smo, da zmoremo. Prepričan sem, da nas glede na videno danes čaka odlična sezona," je po zadetku dejal Dare Vršič.

 

Nemalo priložnosti na tekmi je imel tudi Adam Jakupovič, ki je za klubsko spletno stran dejal: "Še ena prijateljska tekma v nizu, na kateri smo izpolnili cilje, ki smo si jih zastavili. Nasprotnik je bil težak in odlično merilo naših sposobnosti. Škoda le za gol v zadnjih izdihljajih tekme. Kot ekipa napredujemo iz dneva v dan in samozavestno čakamo na začetek prvenstva."

 

"Super tekma, borba do zadnje minute. In prav na koncu je madžarski ekipi tudi uspelo. Fantje so pokazali, kaj znajo in zmorejo. Dokazali smo, da mlada ekipa zmore tudi proti velikim nasprotnikom. Sledi analiza in priprave na naslednjo tekmo proti Brinjam," je po tekmi dejal Boštjan Miklič.

 

Klub MTK Budapest je eden najuspešnejših madžarskih nogometnih klubov, 23-krat so osvojili madžarsko ligo in 12-krat madžarski pokal. Klub je dvakrat osvojil tudi madžarski superpokal. Leta 2001 so ustanovil Nogometno akademijo Sándor Károly. Akademija ima partnersko pogodbo z angleškim klubom Liverpool.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2022