NOVICE

V Kranju danes proti Primorju

V Kranju se danes obeta izredno zanimiva tekma med domačim Triglavom in Primorjem. Obe ekipi sta v letošnji sezoni izgubili zgolj enkrat in dosegle kar 16 zadetkov v dosedanjih kolih. Tekmeca sta se doslej srečala zgolj enkrat, ko so zmago slavili orli.

"Danes igramo proti dobremu nasprotniku, ki ima za seboj serijo dobrih tekem. Analizirali smo jih in se na njih dobro pripravili. Vsekakor pa tako kot do sedaj igramo zase po svojih načelih, od katerih ne odstopamo," je za klubsko spletno stran dejal glavni trener Boštjan Miklič.

"Čaka nas še ena tekma proti neugodnemu nasprotniku. Na tekmo smo se skozi teden dobro pripravili. Igramo na domačem terenu in pred domačo publiko, tako da v poštev pridejo samo tri točke," dodaja vratar Luka Čadež.

Po petih tednih se na igrišče vrača Luka Brkić. "Danes je za nas pomembna tekma, igramo doma, kar nam daje še dodatno motivacijo, zato smo se zelo dobro pripravili in nič ne bomo prepustili naključju. Zelo sem vesel, da bom lahko fantom spet pomagal na terenu," je odločen Luka Brkić.

Prenos tekme si bo moč ogledati preko nove platforme NK Triglav Kranj TV.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2022