NOVICE

Triglav gosti Krško

Nogometaši domačega Triglava bodo danes gostili Krčane. Posavci so v prejšnjem krogu v dvoboju preobratov klonili pred Slatinčani, z devetimi točkami pa ostajajo v spodnjem domu tekmovanja. Triglav po novem sklopu treh zaporednih zmag ostaja na prvem mestu lestvice.

"Vsi komaj čakamo jutrišnjo tekmo. Od prve minute želimo pokazati, kako smo se pripravljali ves teden. Čaka nas dobro moštvo Krškega. Zagotovo bomo dali vse od sebe in upam, da bomo imeli tudi podporo s tribun, le skupaj lahko nadaljujemo dober ritem in osvojimo tri točke za obstanek na prvem mestu lestvice," je pred tekmo dejal Tin Matić, ki vodi na klubski lestvici zadetkov.

Vsaka tekma je zelo pomembna, zato bomo tudi tokrat dali vse od sebe, da tri točke ostanejo doma. Na koncu vedno odločajo malenkosti, vendar me ne skrbi. Dobro vem, kaj zmoremo," dodaja kapetan moštva Luka Brkić

"V dvoboj s Krškim se podajmo po seriji dobrih tekem. Igramo doma, tako da smo maksimalno motivirani in pripravljeni. Nasprotnike smo dobro analizirali, moštvo je cel teden dobro treniralo in stanje v ekipi je odlično. Nadejam se dobrega rezultata, saj verjamem, da bomo pokazali vse lastnosti, ki jih kažemo skozi vse dozdajšnje tekme, maksimalno taktično disciplino in borbo za vsak meter na terenu," pa je odločen glavni trener Boštjan Miklič. 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2022