NOVICE

V petek proti Biljam

Nogometaši Triglava jutri gostijo moštvo iz Bilj. Na zadnjem medsebojnem obračunu sta se ekipi razšli brez zmagovalca, a pomlajeno moštvo orlov tokrat napoveduje drugačen izid.

"Zavedamo se vloge favorita. Kljub temu pa se na tekmo pripravljamo maksimalno odgovorno, kot za vsako tekmo do sedaj. Vemo, da nas samo pravi pristop pripelje do želenega rezultata. Tega se dobro zavedajo tudi fantje, zato tudi na treningih dajejo vse od sebe, da bi lahko na tekmah prikazali odlično igro in borbenost. Nadejamo se dobrega rezultata," je pred tekmo dejal glavni trener Boštjan Miklič.

Aleks Zlatkov dodaja: "V petek nas čaka izredno težka in pomembna tekma proti zelo disciplinirani ekipi iz Bilj. Že ves teden dobro treniramo, čuti se pozitivna energija in v tekmo gremo popolnoma samozavestno in optimistično. Naredili bomo vse, da tri točke ostanejo doma."

"Kljub temu da nas čaka težka tekma proti dobremu nasprotniku, je vzdušje v ekipi odlično. Odločeni smo, da bodo tri pike ostale doma," dodaja Luka Vuković.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023