NOVICE

Moštvo Triglava se iz Brežic vrača s točko

Triglavani so se na gostovanju v Brežicah razšli z remijem in se v Kranj vračajo s točko, ki jim še vedno zagotavlja prvo mesto na prvenstveni lestvici.

Strelec zadetka za Triglav je bil Adam Jakupovič. Ta je po koncu tekme dejal: "Težka tekma, izredno motiviran nasprotnik. Naredili smo nekaj popolnoma nepotrebnih napak, ki so nas stale dveh dodatnih točk. A tudi današnja tekma nam je lahko motivacija, da ni predaje. Gremo naprej."

"Težka tekma, nasprotnik se je zaprl in čakal na svoje priložnosti iz proti napada. Uspelo nam je povesti, a nam rezultat ni uspelo zadržati do konca, kljub borbi do zadnje minute," je po tekmi dejal Adam Alagić, ki je tokrat branil mrežo Triglava in uspešno obranil enajstmetrovko.

"Čestitke fantom za borbo in željo, a kaj več kot točke si danes nismo zaslužili. Kljub temu smo še vedno vodilno moštvo lige. Gremo v nov teden in že v petek nas čaka nova tekma, na kateri ne dvomim, da bodo fantje pokazali igro, ki jo kažejo že vso sezono," je po tekmi dejal trener Boštjan Miklič.

BREŽICE TERME ČATEŽ - TRIGLAV 1:1 (0:0)
* Brežice, gledalcev 70, sodniki: Jazbec, Švarc, Brezovar.
* Strelca: 0:1 Jakupovič (48.), 1:1 Gradišar (66.).
* Brežice: Mrežar, Perišić, Kocjančič, Lesjak, Femec, Maapeh (od 80. Geč), D. Brkić, Mrvič, Ruedl (od 89. Urek), Brekalo, Gradišar (od 72. Gorenc).
* Triglav: Alagić, L. Brkić, Šalja, Jakupovič (od 80. Ahmetaj), Pavlović, Čeh (od 65. Schweiger), Vuković, Kopač, Kim, Ivetić, Zlatkov (od 89. Matič).
* Rumeni kartoni: Ruedl, Perišić, Gorenc; L. Brkić.
* Rdeči karton: /.

 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024