NOVICE

V petek nova priložnost za točke

V petek člansko moštvo čaka obračun s Fužinar vzajemci. Do sedaj sta se nasprotnika srečala enkrat, takrat je slavilo bordo moštvo.

"Pričakujemo težko tekmo. Fužinar je dobro moštvo, ki smo ga dobro analizirali. Cel teden smo oddelili odlične treninge in če sem iskren, vsi komaj čakamo tekmo. Pričakujemo tudi podporo s tribun in da tri točke ostanejo v Kranj," je pred tekmo dejal prvi strelec lige Tin Matić.

Z njim se strinja tudi glavni trener Boštjan Miklič, ki dodaja: "Čaka nas izredno kvaliteten in čvrst nasprotnik. Tako, da bomo morali odigrati maksimalno odgovorno in disciplinirano. Ekipo Fužinarja smo dobro analizirali in se nanjo odlično pripravili. Skoz ves teden smo dobro trenirali in lahko rečem, da se fantje zavedajo odgovornosti, ki jo prinaša tekma. Tokrat smo v popolni postavi in pričakujem dobro tekmo ter borbenost do konca. Nadejamo se dobrega rezultata."

"Pričakujem težko in trdo tekmo. Fužinar je čvrsta ekipa, toda mi bomo naredili vse, da tri točke ostanejo v Kranju in se tako vrnemo na zmagovalni tir," je odločen Veron Šalja.

Vstop v navijaško cono bo mogoč že od 16.30 dalje, ko se bo začel bogat spremljevalni program Tretji polčas. Še vedno pa si lahko zagotovite znižane sezonske vstopnice v okviru akcije Popolni zadetek sezone.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023