NOVICE

V Ljubljani že dvanajsta zmaga v sezoni

Nogometaši Triglava so tudi v 15. krogu 2. slovenske lige zmagali, potem ko so z 2:0 slavili v Ljubljani pri Iliriji. Čeprav se po rezultatu ne vidi je šlo za težko tekmo. To je že trinajsta zmaga Triglava proti Iliriji na medsebojnih srečanjih in dvanajsta v tej sezoni. Zadetka sta dosegla Veron Šalja in Dare Vršič

"Izjemno težka tekma na težkem terenu. Prvi polčas smo bili neprepoznavni, toda zato smo drugi polčas pokazali pravi karakter ter na koncu zasluzeno zmagali. Čestitke celotni ekipi in strokovnem štabu," je takoj po tekmi dejal Veron Šalja.

"Pričakoval sem, da bodo zadnje tekme jesenskega dela zelo težke, tudi zaradi vremena in pogojev. In res je tako. Mehko igrišče, hladno vreme ni enako, kot je to na poletnih tekmah. Čeprav nismo dali vse od sebe, smo imeli nekaj več od nasprotnika in zmagali. Tako gremo v Gorico polni elana in pozitivnega ozračja v ekipi. Prepričan sem, da bomo na polno odigrali še zadnje tri tekme pred zimskim restartom," je odločen Dare Vršič.

Statistični podatki tekme so vam na voljo spodaj.

ILIRIJA 1911 - TRIGLAV KRANJ 0:2 (0:0)
* Ljubljana, gledalcev 100, sodniki: Tkalčič, Dedić, Jonke.
* Strelci: 0:1 Šalja (51), 0:2 Vršič (92.).
* Ilirija: Baš, Zec, Golob (od 82. Čaušević), Beguš, Djermanović (od 90. Klemenčič), Piskule, Janković, Kuzmić, Kepic (od 72. Gutić), Mlakar (od 86. Jašaragič), Trdan.
* Triglav: Čadež, Brkić, Šalja, Jakupovič (od 75. Matič), Pavlović (od 75. Schweiger), Čeh (od 82. Vršič), Vuković, Kopač (od 90. Idrizi), Kim, Ivetić, Zlatkov.
* Rumeni kartoni: Djermanović, Mlakar, Janković; Šalja, Čeh.
* Rdeči karton: /.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023