NOVICE

Miklič: Nadejamo se dobrega rezultata

Derbi kola 2. slovenske nogometne lige bo v soboto v Gorici, ko se bosta pomerila vodilna moštva na lestvici.

"Zavedamo se kakovosti ekipe Nove Gorice, zato smo se na njih dobro pripravili... Fantje so cel teden dobro delali na treningih in se zavedajo pomembnosti tekem.. Mislim, da bodo o zmagovalcu odločale malenkosti. Jaz pa si želim, da se fantje zavedajo svoje kakovosti in da pokažejo igre iz prejšnjih tekem.. Če bomo maksimalni v stvareh, ki nas kresiji skozi celotno prvenstvo, se nadejam dobrega rezultat," je pred tekmo dejal Boštjan Miklič.

Triglav je moštvo, ki ima v ligi tudi najmanj prejetih zadetkov. Zahvala za to gre enaindvajset letnemu Luku Čadežu, ki se sobotne tekme veseli. "V soboto nas čaka težko pričakovana tekma proti ekipi gorice, ki redko izgublja točke v prvenstvu in nam je ves čas na lestvici za petami. Od začetka tedna se že dobro pripravljamo na tekmo in vem, da če bomo v soboto pravi in odigrali tako kot znamo, bomo tri točke prinesli nazaj domov in s tem naredili zelo velik korak proti našemu skupnemu cilju," je odločen Luka.

"Dobro treniramo in vzdušje v ekipi je odlično. Maksimalno smo zbrani in motivirani, da pripeljemo tri točke v Kranj ter tako pokažemo, da smo opravičeno že ves čas prvi na lestvici. Želim si, da ponovimo rezultat iz Kranja na prvi tekmi te sezone, ko smo že premagali Gorico," dodaja Janko Ivetić.

Kot smo že poročali, si bo tekmo moč ogledati v neposrednem prenosu na programu Sport klub, od 15.30 dalje.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023