NOVICE

Tin prvi, Triglav drugi

V derbiju 18. kroga 2. slovenske lige med Rogaško in Triglavom je zmagala prva z 2:1. Tako je sedaj znan tudi vrstni red lestvice ob koncu prvega dela prvenstva. Triglav je  na drugem mestu lestvice, na katerem je bil v letošnji sezoni vsega le nekaj dni. Moštvo Triglava je današnjo tekmo končalo z dvema, moštvo Rogaške pa z enim igralcem manj.

"Žalostno, da se nogomet lahko igra tudi na takih igriščih. To zagotovo za razvoj nogometa ni dobro. Fantom čestitam za borbo in prikazano. Gremo na zaslužen dopust. Želim, da se fantje fizično in psihično spočijejo in na zbor pridejo pripravljeni, da gremo lahko skupaj proti cilju, ki smo ga zastavili pred začetkom sezone," je po tekmi dejal glavni trener Boštjan Miklič

Nad pogoji ni bil navdušen tudi prvi strelec lige Tin Matić. "Težka tekma na terenu, ki danes ni spominjalo na nogometno igrišče. Pustili smo srce na igrišči in poskušali zmagati, a je naš nasprotnik imel nekoliko več sreče," dodaja Matić. Tin s štirinajstimi zadetki ostaja prvi strelec lige.

ROGAŠKA - TRIGLAV 2:1 (1:1)
* Rogaška Slatina, gledalcev 160, sodniki: Čontala, Burjan, Šprah.
* Strelci: 1:0 Neskić (16.), 1:1 Matić (28.), 2:1 Rokavec (83.).
* Rogaška: Vunderl, Pirtovšek, Majcen (od 76. Sedej), Rokavec, Ploj (od 72. Gobec), Neskič, Rešek, Ptiček, Thalisson, Matošević, Ferčec (od 57. Rantuša Lampreht).
* Triglav: Čadež, Brkić, Pavlović (od 87. Idrizi), Čeh, Schweiger, Matić, Vuković, Kopač (od 87. Hasanaj), Kim, Ivetić (od 87. Vršič), Zlatkov (od 74. Jakupovič).
* Rumeni kartoni: Pirtovšek, Vunderl; Pavlović, Čeh, Schweiger, Brkić.
* Rdeči karton: Čeh (56.), Šalja (56.), Ptiček (56.)

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024