NOVICE

Člansko moštvo v pričakovanju drugega dela priprav

Letošnje priprave za člansko moštvo so razdeljene v dva dela. Prvi del se je končal minuli konec tedna, drugi del bo na vrsti čez teden dni. Tako prvi kot drugi del priprav poteka v hrvaški Istri, ki zaradi vremenskih pogojev nogometašem v tem trenutku omogoča odlične pogoje za treniranje.

S potekom priprav so zadovoljni tako strokovni del članskega moštva kot tudi nogometaši. "Prvi teden priprav v Umagu je za nami in mislim, da se je moštvo še bolj povezalo v pravo družino. Mislim, da imamo še kar nekaj prostora za napredovanje. Prepričan sem, da bomo drugi del priprav še bolj izkoristili in napredovali na vseh področjih," je dejal Matic Kopač.

Janko Ivetić dodaja: "V Umagu smo imeli naporen spored treningov. Imeli smo odlične pogoje, da izkoristimo uigravanje moštva za nadaljevanje prvenstva, pa tudi dosti časa, da spoznamo nove člane moštva."

Drugega dela priprav, ki bodo potekale v naslednjem tednu, se veseli tudi vratar Luka Čadež: "Za nami je kar naporen teden priprav. Pridružilo se nam je tudi nekaj novih igralcev, kar je samo dodana vrednost za trenutno moštvo. Se pa že čez teden dni vračamo v Umag, da izkoristimo dobre pogoje in izpolnimo še zadnje malenkosti v igri pred nadaljevanjem prvenstva."

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024