NOVICE

V petek nadaljevanje sezone

V petek bosta moštvi Triglava in Beltincev odprla nadaljevanje prvenstva v drugi slovenski nogometni ligi. Pred kamerami Sport kluba se bosta pomerila ob 17.30. Navijaška cona se odpre že uro prej.

Moštvo Triglava je okrepljeno, saj je moštvu pridružilo kar nekaj novih igralcev. Maribor je posodil Žana Vipotnika, Olimpija Stefana Petrovića, Bravo pa Miho Kancilijo in Matevža Matka. Marko Vardić in Matej Potokar sta se preselila iz Fužinarja, Josip Krznarić iz Krke, Anej Mrežar je bil nazadnje vratar Brežic.

"Po dolgem premoru nas v petek čaka ligaška tekma proti dobremu nasprotniku, menim, da smo priprave oddelali zelo dobro in damo na pripravljeni na drugi del sezone. Z ekipo smo maksimalno povezani in motivirani, da dosežemo naš cilj," je odločen Janko Ivetić.

"Jutri nas čaka dober nasprotnik, a smo se naj dobro pripravili. Priprave smo oddelali zavzeto in dobro in zagotovo je potrebno nadaljevati s takšnim tempom. Vsaka tekma po dolgem odmoru je težka, a s pravim pristopom bodo tri točke ostale doma," je dejal pred svojo prvo prvenstveno tekmo za Triglav Žan Vipotnik.

Moštvi sta se do sedaj sestali dvakrat. Obakrat je slavil Triglav. 

Ob dnevu žena Nogometni klub Triglav vsem damam podarja brezplačen vstop na tekmo. 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023