NOVICE

Triglav boljši od Beltincev

Na domačem terenu so nogometaši Triglava premagali moštvo Beltincev. Prvi zadetek je padel že v dvajseti minuti, drugi iz enajstmetrovke v šestinosemdeseti. To je bil že šestnajsti zadetek Tina Matića v tej sezoni, ki tako ostaja prvi strelec lige.

"Odlična tekma, pogrešali smo prvenstvo in zelo dobro je, da smo nadaljevanje prvenstva začeli z zmago. Čestitke vsem fantom, ki so se borili in prispevali k končnemu rezultatu," je dejal Tin Matić takoj po tekmi.

"Čestitke fantom za zmago, mislim, da smo več kot zasluženo zmagali to tekmo. Gremo naprej proti našemu skupnemu cilju in se že oziramo proti naslednjemu nasprotniku,"  dodaja trener Boštjan Miklič

Triglav trenutno s štiriinštiridesetim točkami, za dve zaostaja za Gorico. Prihodnji vikend se moštvo Triglava odpravlja v Dekane.

TRIGLAV - BELTINCI KLIMA TRATNJEK 2:0 (1:0)
* Kranj, gledalcev 300, sodniki: Rađević, Horvat, Holcman.
* Strelec: 1:0 Matić (20.), 2:0 Matić (85./11 m).
* Triglav: Čadež, Brkić, Kancilija, Vipotnik, Kopač (od 89. Schweiger), Matić (od 89. Jakupovič), Vuković (od 73. Matko), Kim (od 83. Zlatkov), Krznarić, Ivetić, Vardić.
* Beltinci: Moćić, Rantaša, Bagola, Žaler, Zorman, Raduha, Sočič, Marič (od 87. Hartman), Džumhur, Cener (od 64. Mörec), Emruli (od 64. Grobelnik).
* Rumeni kartoni: Kancilija; Rantaša, Žaler, Raduha.
* Rdeči karton: /.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024