NOVICE

Nogometaši Triglava in Jadrana so se razšli z remijem

Nogometaši Triglava so se v dvajsetem kolu 2. slovenske nogometne lige pomerili z moštvom Jadrana iz Dekanov. Končni rezultat je bil ena proti ena.

Prvi zadetek je padel že v prvih sekundah tekme, dosegel ga je Žan Vipotnik. "Ja, težka tekma. Imeli smo težkega nasprotnika, ki se je branil in čakal na protinapade. Tekmo smo res dobro odprli, težko bi jo bolje. Prvi polčas smo bili dobri in mislim, da na polčas odšli z zasluženo prednostjo. Drugi polčas pa ni bil po naši volji, bilo je veliko dolgih žog in skokov in žal tudi zadetek v zadnji minuti," je dejal Žan po koncu tekme.

Lepo priložnost za zadetek sta imela še Kim Do-hyun in Matic Kopač.

"Super smo odprli tekmo s hitrim zadetkom, potem pa je na težkem terenu ni bilo kaj veliko igre. Agresivna igra in dolge žoge iz obeh strani. Priigrali smo si nekaj priložnosti, da bi povedli z dvema goloma razlike, vendar nismo zadeli. Na koncu smo v prejeli gol iz 11-metrovke in odšli domov samo z piko. Vsi smo razočarani zaradi rezultata, vendar mislim, da v soboto lahko že popravimo današnjo napako," dodaja Matic Kopač.

V enaindvajsetem kolu bo moštvo Triglava gostilo nogometaše Nafte. Ob prihajajočem materinskem dnevu so se odločili, da vsem mamicam, pa tudi tistim, ki bodo to še postale, podarijo brezplačen vstop na tekmo.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024