NOVICE

Točka v enaindvajsetem kolu

Nogometaši Triglava so v enaindvajsetem kolu 2. slovenske nogometne lige gostili moštvo iz Lendave, na tekmi nismo videli zadetkov.

Že v peti minuti tekme je Luka Čadež obranil enajstmetrovko. Kmalu zatem je zaradi poškodbe zapustil tekmo, nadomestil ga je Anej Mrežar, za katerega je bila to prva tekma za Triglav.

"Tekma je bila težka, izredno napeta, z veliko prekrški. Kljub temu smo skozi celotno tekmo držali koncentracijo. Pomembno je, da nismo dobili zadetka in da smo na domačem terenu ostali neporaženi. Naprej gremo tekmo po tekmo in stremimo k jasnemu cilju," je dejal Anej po tekmi.

Odlično priložnost za zadetek sta v prvem polčasu imela kapetan moštva Luka Brkić in Miha Kancilija, v drugem Adam Jakupovič.

"Že na začetku tekme nismo bili pravi, k sreči je Luka obranil enajstmetrovko. Kasneje smo si ustvarili nekaj priložnosti, a žal nam ni uspelo povesti.
Drugi polčas je bila popolnoma druga zgodba, takoj smo nasprotnika agresivno, stisnili in si ustvarili nekaj lepih priložnosti, na koncu lahko rečemo, da je bil remi pravičen za eno in drugo ekipo,
" dodaja Miha Kancilija.

Naslednji konec tedna se bo moštvo Triglava odpravilo na gostovanje v Dob.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024