NOVICE

V soboto proti Dobu

Konec tedna bo v znamenju dvaindvajsetega kola 2. slovenske nogometne lige. Moštvo Triglava se bo drugič v tej sezoni sestalo z nogometaši Doba.

Medtem ko Triglav zaseda drugo mesto na prvenstveni lestvici, je Dob deveti, a to še ne pomeni, da ne gre za kvalitetnega nasprotnika. Gre za trinajsto tekmo med moštvi. V medsebojnih dvobojih vodi Triglav s šestimi zmagami, enkrat je bil rezultat neodločen.

»V soboto pričakujemo težko tekmo s kakovostnim nasprotnikom, ki je doma vselej neugoden. Čez teden smo se dobro pripravili, vendar bodo na igrišču odločali želja, dvoboji in pa druge žoge. Naš cilj je jasen iz Doba prinesti vse tri točke,« je pred temo povedal Matevž Matko.

»Ta tekma je zelo pomembna, zato jo moramo dobiti. Nato sledi lažji niz tekem. Že cel teden se dobro pripravljamo na tekmo in komaj čakamo, da spravimo tri pike v žep,« dodaja Stefan Petrović.

»Proti ekipi Doba smo se dobro pripravili in nas zanima samo zmaga. Treniramo dobro vzdušje v ekipi je odlično, tako da mislim, da rezultat ne more izostati. Počasi gremo h koncu prvenstva, zato moramo dati na vsaki tekmi vse od sebe, da bomo na koncu tam, kjer cel klub ter pa navijači želimo in to je na poti v prvo ligo,« je odločen Matic Kopač.

Tekma bo na tamkajšnjem stadionu od 16. ure dalje.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024