NOVICE

Triglav s točko iz Doba

Kljub temu, da je bilo moštvo Triglava izjemno okrnjeno, se iz Dobra vračajo s točko. Enajstmetrovko je za Triglavane uspešno izvedel Žan Vipotnik.

"Ja, težka tekma je za nami. Imeli smo prevlado na igrišču, a se je nasprotnik skoncentriral na branjenje. Žal za trud nismo bili nagrajeni in ponovno dobili zadetek v zadnji sekundi," je po tekmi dejal Žan.

Kot je znano, so tekmo izpustili prvi strelec lige Tin Matić, kapetan Luka Brkić ter Luka Vuković. Zaradi reprezentančnih obveznosti je manjkal tudi Aleks Zlatkov, zaradi prepovedi je to tekmo manjkal Veron Šalja.

ROLTEK DOB - TRIGLAV 1:1 (0:0)
* Dob, gledalcev 230, sodniki: Mertik, Herženjak in Kranjc.
* Strelca: 0:1 Vipotnik (73./11 m), 1:1 Pišek (93.).
* Roltek Dob: Tratnik, Mitrović, Gajič, Račić, Justin (od 68. Martinčič), Pišek, Križnik, Dajčman, Žavbi (od 82. Ciglar), Kasnik (od 82. Černe), Zupan.
* Triglav Kranj: Čadež, Kancilija (od 67. Jakupovič), Matič, Vipotnik (od 92. Petrović), Kopač (od 82. Skok Jekovec), Čeh (od 82. Ivanšek), Matko (od 92. Schweiger), Kim, Krznarić, Ivetić, Vardić.
* Rumeni kartoni: /.
* Rdeči karton: /.

Naslednja tekma bo v petek, 1. aprila ob 18.30 na kranjskem stadionu. Moštvo Triglava bo gostilo Dravo iz Ptuja. Navijaška cona bo odprta že od 17. ure dalje.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024