NOVICE

V petek proti Dravi

Nogometaše domačega Triglava čaka v petek dvoboj s ptujsko Dravo. Orli so pripravljeni in odločni, da bodo točke ostale doma. Po štirih tekmah se v moštvo vrača Veron Šalja.

»Končno bom znova lahko pomagal ekipi tudi na terenu. Ekipa je motivirana in dobro pripravljena. Tekmo bomo vzeli maksimalno resno, saj vemo, da ni lahke tekme v tej ligi. Toda verjamem, da smo kvalitetnejša ekipa in da bodo tri točke ostale v Kranju,« je pred tekmo dejal Veron Šalja.

»Na tekmo z Dravo smo se dobro pripravili. Vrača se tudi steber obrambe Veron Šalja, tako da bomo v obrambi se bolj čvrsti. Borimo se za prvo mesto, tako da jutri ne pride v upošteva nič drugega kakor zmagam,« dodaja Miha Kancilija.

»Za nami je niz nekaj tekem, na katerih nismo uspeli osvojiti vseh treh točk, zato je motivacija pred petkovo tekmo toliko večja. Čez teden smo trdo trenirali in s tekmo proti Dravi želimo začeti uspešnejši niz in tako dobro vstopiti v zaključek sezone,« dodaja Adam Jakupovič.

Tekma bo ob 18.30, navijaška cona se odpre že ob 17. uri. Vstopnice je možno kupiti v predprodaji v trgovini Triglav Kranj in na dan tekme, eno uro in pol pred pričetkom tekme.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024