NOVICE

Tri točke ostajajo doma

Nogometaši Triglava so na domačem terenu premagali moštvo Rudar iz Velenja z rezultatom 2:0. Prvi zadetek je v 36. minuti dosegel Tin Matić, drugega v 62. Žan Vipotnik.

»Priča smo bili izjemno odigrani tekmi proti dobremu nasprotniku. Čestitke fantom za prikazano! Gremo naprej, da se dobro pripravimo za tekmo proti Primorju! Korak za korakom smo bližje cilju. Še enkrat čestitke fantom za prikazano,« je takoj po tekmi dejal glavni trener Boštjan Miklič.

Vratar Luka Čadež tudi tokrat ni pustil, da bi se nasprotnik dotaknil mreže. »Odigrali smo težko tekmo proti dobremu nasprotniku. Celo tekmo smo imeli pobudo in zadeli dvakrat. Zaslužena zmaga brez prejetega zadetka in tri točke ostajajo doma,« dodaja Luka Čadež.

Tin Matić ostaja prvi strelec lige. Danes je dosegel že devetnajsti gol za Triglav. »Tekmo smo nadzorovali od prve do zadnje minute in takoj pokazali, kdo je favorit tekme. Vsi igralci so dali vse od sebe in rezultat je znan. Tri točke so zasluženo ostale doma,« je odločen Tin Matić.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024