NOVICE

Triglav ostaja v drugi ligi

Na povratni tekmi kvalifikacij za dopolnitev Prve lige Telemach v Kranju so slavili nogometaši CB24 Tabora Sežane z rezultatom 5:2. Oba zadetka za Kranjčane je dosegel Tin Matić.

"Že od začetka tekme nismo bili popolnoma pravi. V prvih desetih minutah smo prejeli dva nepotrebna zadetka in težko se je potem pobrati in igrati naprej, sploh proti taki ekipi. Sežana ima štiri posameznike, ki bi lahko igrali tudi v močnejših moštvih prve lige in na koncu je rezultat takšen, kot je. Fantje so mladi, neizkušeni, verjetno so podlegli pritisku in želji, da pokažejo več. Ponosni smo na to, da smo osvojili drugo mesto v drugi ligi, nekoliko manj na zadnji dve tekmi. Manjkala nam je borbenost. Ostane nam, da gledamo naprej v prihodnost in že ciljamo na prvo mesto v prihodnji sezoni," je dejal glavni trener Boštjan Miklič.

"Šli smo na vse ali nič. Predvsem v drugem polčasu. Skušali smo obrniti tekmo v svoj prid, a to se nam ni izšlo. Tabor je zasluženo slavil," je po tekmi dejal Mark Čeh.

Nogometaši CB24 Tabora Sežane so se tako s skupnim rezultatom 8:3 obdržali v prvi slovenski nogometni ligi.

Povratna tekma:
Triglav - CB24 TABOR SEŽANA 2:5 (1:3)
Matić 45./11-m, 72.; Stančič 9., 39., 52., Ndzengue 11., Ovsenek 86.

Triglav: Čadež, Brkić, Vipotnik, Kopač, Matić, Vuković, Matko, Krznarić, Ivetić, Zlatkov, Vardić.

Tabor: Koprivec, Salkić, Nemanič, Briški, Koderman, Zeljković (53./Krivičić), Grobry (53./Mavretič), Tolić, Bongongui, Ndzengue, Stančič (53./Kouao).

Sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana)

Prva tekma:
CB24 TABOR SEŽANA - TRIGLAV 3:1 (1:0)
800; Bongongui 4., Ndzengue 75., 80.; Vipotnik 49.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2023