NOVICE

Iztekel se je prvi del sezone

Z domačo zmago je konačn prvi del sezone. Člansko izbrano moštvo bo čas izkoristilo za pripravo na drugi del sezone, ki bo na sporedu februarja. 

"Zaključili smo z uradnimi tekmami prvega dela sezone. Ocena je zagotovo pozitivna in ne govorim samo o točkovnem rezultatu, temveč tudi o razvoju samih igralcev, katere smo selekcionirali po principu, da se morajo z njihovim prihodom izrecno strinjati vsi v strokovnem štabu.

Kar se tiče rezultata smo bili veliko bolj uspešni proti ekipam iz zgornjega dela lestvice. Temu bi rekli, da smo delovali po principu Robin Hood: vzeli smo točke "bogatejšim", da bi jih lahko delili med tiste, ki so jih bolje potrebovali.

Veseli nas, da je zmagovanje doma spet postala stalnica kot tudi rezultatsko reševanje tekem v izdihljajih in obračanje rezultata v našo korist. Prav tako smo ponosni na uvrstitev med 16 v pokalu.

Hvala vse deležnikom UO kluba, igralcem, trenerjem, tehničnemu sektorju, medicinski službi, zaposlenim na zavodu za šport ter seveda navijačem in podpornikom za vložen trud in osebni čas ter neverjetno zaupanje.

V upanju na ponovitev vsega oziroma na nadgradnjo vam želim vse dobro in se vidimo kmalu," je dejal glavni trener Miki Kondić ob zaključku prvega dela sezone. 

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024