Vaša košarica je prazna.

  Novice NK Triglav

Dončić: Fenomenalno, z izjemo rezultata

Trener Triglava po domači tekmi z Mariborom

Derbi tekma 25. kola Prve lige Telekom Slovenije med Triglavom in Mariborom je postregel z zanimivo predstavo, tremi zadetki in gostujočo zmago z 2:1. Orli so se polnim tribunam predstavili z več kot zavidljivo predstavo, ki pa ni prinesla novih točk.


"Zadetek v zgodnji fazi tekme je imel precej velik vpliv na potek tekme. Danes smo že opravili podrobno analizo tekme z ekipo in smo prišli do zaključka, da je bil nad Mertljem vsekakor storjen prekršek, a spremeniti ne moremo ničesar. Zavedali smo se, da je Maribor nevaren predvsem iz prekinitev in z dolgimi žogami za obrambo. Sicer pa sem z našo predstavo zelo zadovoljen, navdušen sem nad vsem, razen nad rezultatom," je sprva dejal trener Dejan Dončić.

 

 

"Imeli smo strele, kombinatoriko in priložnosti, zato menim, da so lahko navijači stadion vseeno zapuščali zadovoljni. Še več, fantje so po izenačenju začutili izjemno energijo in tekmeca stisnili na njegovo polovico ter iskali vodilni zadetek, kar kaže na kakovost in ambicije. Žal je tekmecu nato uspela akcija z dolgo podajo in zaključili so jo z drugim golom, ki je odločil tekmo," je še dodal strateg sedme ekipe na prvenstveni razpredelnici.


Tekma bo zagotovo z zlatimi črkami zapisana v zgodovinske knjige Triglava, saj je bil stadion najbolje zaseden v letošnji sezoni, glavna tribuna je bila povsem polna, bolj ali manj vsi pa so aktivno podpirali bordo-bele skozi 90 minut. "Tekma je bila izjemno nogometno doživetje, za takšne trenutke strokovni štab in igralci trdo delamo in se odrekamo. Iskrena zahvala vsem, ki so nas prišli podpirat in so bili 12. igralec Triglava na terenu. Pogled na tribune ob golu za izenačenje, tako kot za zmago proti Olimpiji, ko so vsi noreli, je bil enkraten. Že pred tekmo sem dejal, da s pristopom navijačev ne bomo razočarali in jih tudi nismo."


Počitka ne bo veliko, že nedelja je prinesla regeneracijski trening članske ekipe, v sredo pa jo čaka gostovanje v Domžalah. "Na vsaki tekmi želimo enak pristop, enako željo in enako zavzetost. Za dvoboj z Domžalami se bo malce spremenil le taktično-tehnični vidik, a cilj ostaja enak. Nam sleherna točka veliko pomeni. Vsako srečanje je zgodba zase, to vselej ponavljam, in tudi tokrat bo tako," meni Dejan Dončić.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Novice selekcij

U19

Miklič: Cilji morajo biti visoki!

Konec tedna prinaša tudi začetek nove tekmovalne sezone v mladinskih ligah pod..

NK Triglav in Coerver® Coaching Croatia z roko v..

Nogometni klub Triglav Kranj vsako leto vpeljuje nekatere novosti s katerimi..

Triglav kamp 2019 - Prava uspešnica

Letošnji Triglav kamp je zaključen. In mirno lahko rečemo, da je rušil..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

Kot zadnja se je finalnega turnirja Champions Trophy udeležila tudi selekcija..
U9

Finalni turnir EFCO za selekcijo U9

Istočasno, ko se v Beogradu na finalnem turnirju Champions trophy mudi..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

U11 se nahaja na finalnem zaključku Champions trophy U11 v Beogradu. Pot je..
123... 17
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV