Vaša košarica je prazna.

Novice NK Triglav

Dončić: Fenomenalno, z izjemo rezultata

Trener Triglava po domači tekmi z Mariborom

Derbi tekma 25. kola Prve lige Telekom Slovenije med Triglavom in Mariborom je postregel z zanimivo predstavo, tremi zadetki in gostujočo zmago z 2:1. Orli so se polnim tribunam predstavili z več kot zavidljivo predstavo, ki pa ni prinesla novih točk.


"Zadetek v zgodnji fazi tekme je imel precej velik vpliv na potek tekme. Danes smo že opravili podrobno analizo tekme z ekipo in smo prišli do zaključka, da je bil nad Mertljem vsekakor storjen prekršek, a spremeniti ne moremo ničesar. Zavedali smo se, da je Maribor nevaren predvsem iz prekinitev in z dolgimi žogami za obrambo. Sicer pa sem z našo predstavo zelo zadovoljen, navdušen sem nad vsem, razen nad rezultatom," je sprva dejal trener Dejan Dončić.

 

 

"Imeli smo strele, kombinatoriko in priložnosti, zato menim, da so lahko navijači stadion vseeno zapuščali zadovoljni. Še več, fantje so po izenačenju začutili izjemno energijo in tekmeca stisnili na njegovo polovico ter iskali vodilni zadetek, kar kaže na kakovost in ambicije. Žal je tekmecu nato uspela akcija z dolgo podajo in zaključili so jo z drugim golom, ki je odločil tekmo," je še dodal strateg sedme ekipe na prvenstveni razpredelnici.


Tekma bo zagotovo z zlatimi črkami zapisana v zgodovinske knjige Triglava, saj je bil stadion najbolje zaseden v letošnji sezoni, glavna tribuna je bila povsem polna, bolj ali manj vsi pa so aktivno podpirali bordo-bele skozi 90 minut. "Tekma je bila izjemno nogometno doživetje, za takšne trenutke strokovni štab in igralci trdo delamo in se odrekamo. Iskrena zahvala vsem, ki so nas prišli podpirat in so bili 12. igralec Triglava na terenu. Pogled na tribune ob golu za izenačenje, tako kot za zmago proti Olimpiji, ko so vsi noreli, je bil enkraten. Že pred tekmo sem dejal, da s pristopom navijačev ne bomo razočarali in jih tudi nismo."


Počitka ne bo veliko, že nedelja je prinesla regeneracijski trening članske ekipe, v sredo pa jo čaka gostovanje v Domžalah. "Na vsaki tekmi želimo enak pristop, enako željo in enako zavzetost. Za dvoboj z Domžalami se bo malce spremenil le taktično-tehnični vidik, a cilj ostaja enak. Nam sleherna točka veliko pomeni. Vsako srečanje je zgodba zase, to vselej ponavljam, in tudi tokrat bo tako," meni Dejan Dončić.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Novice selekcij

U10

MEDNARODNI TURNIR NA JESENICAH

V nedeljo 19.5.2019 se je selekcija U10 udeležila mednarodnega turnirja na..
U14

POMEMBNI ZMAGI ZA DVIG SAMOZAVESTI

Selekcija U14 je v tem tednu odigrala 3 prvenstvene tekme. Zaradi dodatnih..
U11

PESTER IN USPEŠEN TEDEN

Selekcija U11 - Beli in Bordo se mudijo proti koncu sezone, kjer imajo še..
U11

U11 osvojila Cankarjev turnir

V soboto 18.05.2019 se je v Vrhniki odvijal Cankarjev turnir v selekciji U11...
U09

Ekipi U9 osvojili 2. in 4. mesto na Cankarjevem..

V soboto 18.05.2019 sta se ekipi Triglava U9 udeležili 2. Cankarjevega turnirja..
U15

ZMAGA PROTI VODILNI EKIPI LIGE

Selekcija U15 pod vodstvom trenerja Mihe Žnidaršiča se nahaja pri koncu..
123... 65
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV