Vaša košarica je prazna.

  Novice NK Triglav

Dončić: Z dvignjeno glavo v nove zmage

Trener Triglava po porazu v Domžalah

Kranjska ekipa v Domžalah ni imela svojega večera. Poraz z 1:6 je visok, a začetek tekme ni dajal občutka, da bi se to lahko zgodilo. Bordo-beli so odločno začeli, z nekaj akcijami na sredini terena pogosto izigrali tekmeca, prihajali do predložkov in tudi nevarnih strelov. Po avtogolu pa je sledil padec.


"Tekmo smo zelo dobro začeli, imeli igro in lepo priložnost, nato pa je sledil mrk. Ni bilo več zaznati pravega odnosa, želje in ostalih stvari, ki jih potrebuješ za dober rezultat. Po tako visokem porazu je težko hitro narediti analizo, je pa jasno, da bomo morali to srečanje hitro pozabiti in se osredotočiti na novo pomembno tekmo, ki bo kmalu tu," je po tekmi dejal Dejan Dončić.

"Veliko bomo morali delati na psihi. Naslednja dva dneva bosta nadvse pomembna predvsem s psihološkega vidika in z vidika regeneracije. Vselej ponavljam, vsaka tekma je zgodba zase, in tega sebomo še naprej držali. Tokrat se nam ni izšlo, tudi to je nogomet, a že v soboto bomo pred domačim občinstvom poskušali pokazati tisto, kar smo kazali v večini tekem v letošnjem letu," strateg Orlov že pogleduje proti soboti in tekmi z Rudarjem v Kranju.


Tokrat je zasedba Triglava zaigrala v malce spremenjeni zasedbi. Priložnost in trenutek sta bila pač prava. "Arh-Česen je imel težave zaradi udarca in nismo želeli tvegati. Mlakar je odigral vse pripravljalne in prvenstvene tekme, zato smo ocenili, da je zdaj pravi čas, da ga malce odpočijemo. Zdaj bo znova na sporedu test karakterja, ko je najtežje, je treba z dvignjeno glavo v nove zmage," je še dejal Dejan Dončić.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Novice selekcij

U19

Miklič: Cilji morajo biti visoki!

Konec tedna prinaša tudi začetek nove tekmovalne sezone v mladinskih ligah pod..

NK Triglav in Coerver® Coaching Croatia z roko v..

Nogometni klub Triglav Kranj vsako leto vpeljuje nekatere novosti s katerimi..

Triglav kamp 2019 - Prava uspešnica

Letošnji Triglav kamp je zaključen. In mirno lahko rečemo, da je rušil..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

Kot zadnja se je finalnega turnirja Champions Trophy udeležila tudi selekcija..
U9

Finalni turnir EFCO za selekcijo U9

Istočasno, ko se v Beogradu na finalnem turnirju Champions trophy mudi..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

U11 se nahaja na finalnem zaključku Champions trophy U11 v Beogradu. Pot je..
123... 17
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV