Vaša košarica je prazna.

Novice NK Triglav

Dončić: Z dvignjeno glavo v nove zmage

Trener Triglava po porazu v Domžalah

Kranjska ekipa v Domžalah ni imela svojega večera. Poraz z 1:6 je visok, a začetek tekme ni dajal občutka, da bi se to lahko zgodilo. Bordo-beli so odločno začeli, z nekaj akcijami na sredini terena pogosto izigrali tekmeca, prihajali do predložkov in tudi nevarnih strelov. Po avtogolu pa je sledil padec.


"Tekmo smo zelo dobro začeli, imeli igro in lepo priložnost, nato pa je sledil mrk. Ni bilo več zaznati pravega odnosa, želje in ostalih stvari, ki jih potrebuješ za dober rezultat. Po tako visokem porazu je težko hitro narediti analizo, je pa jasno, da bomo morali to srečanje hitro pozabiti in se osredotočiti na novo pomembno tekmo, ki bo kmalu tu," je po tekmi dejal Dejan Dončić.

"Veliko bomo morali delati na psihi. Naslednja dva dneva bosta nadvse pomembna predvsem s psihološkega vidika in z vidika regeneracije. Vselej ponavljam, vsaka tekma je zgodba zase, in tega sebomo še naprej držali. Tokrat se nam ni izšlo, tudi to je nogomet, a že v soboto bomo pred domačim občinstvom poskušali pokazati tisto, kar smo kazali v večini tekem v letošnjem letu," strateg Orlov že pogleduje proti soboti in tekmi z Rudarjem v Kranju.


Tokrat je zasedba Triglava zaigrala v malce spremenjeni zasedbi. Priložnost in trenutek sta bila pač prava. "Arh-Česen je imel težave zaradi udarca in nismo želeli tvegati. Mlakar je odigral vse pripravljalne in prvenstvene tekme, zato smo ocenili, da je zdaj pravi čas, da ga malce odpočijemo. Zdaj bo znova na sporedu test karakterja, ko je najtežje, je treba z dvignjeno glavo v nove zmage," je še dejal Dejan Dončić.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Novice selekcij

U10

MEDNARODNI TURNIR NA JESENICAH

V nedeljo 19.5.2019 se je selekcija U10 udeležila mednarodnega turnirja na..
U14

POMEMBNI ZMAGI ZA DVIG SAMOZAVESTI

Selekcija U14 je v tem tednu odigrala 3 prvenstvene tekme. Zaradi dodatnih..
U11

PESTER IN USPEŠEN TEDEN

Selekcija U11 - Beli in Bordo se mudijo proti koncu sezone, kjer imajo še..
U11

U11 osvojila Cankarjev turnir

V soboto 18.05.2019 se je v Vrhniki odvijal Cankarjev turnir v selekciji U11...
U09

Ekipi U9 osvojili 2. in 4. mesto na Cankarjevem..

V soboto 18.05.2019 sta se ekipi Triglava U9 udeležili 2. Cankarjevega turnirja..
U15

ZMAGA PROTI VODILNI EKIPI LIGE

Selekcija U15 pod vodstvom trenerja Mihe Žnidaršiča se nahaja pri koncu..
123... 65
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV