NOVICE

Objavljamo rezultate nagradne igre, ki je bila objavljena na družbenih omrežjih Nogometnega kluba Triglav Kranj in se je glasila: 
NAGRADNA IGRA: Iz vseh črk sestavite ime in priimek našega nogometaša ter ga zapišite v komentar. Med vsemi, ki bodo pravilno odgovorili bomo izžrebali tri dobitnike praktičnih nagrad kluba. Splošni pogoji na klubski spletni strani. Časa imate do ponedeljka, 26. julija 2021, do 19. ure. Srečno.

Pravilni odgovor je: Tevž Pokorn

Nagrade prejmejo: 

Elvedin Fadeta Saloski
Marda As
samokosir

Nagrajenci lahko nagrado prevzamejo v trgovini TRIGLAV KRANJ na Glavnem trgu v Kranju, od četrtka, 29. julija 2021 z dokumentom, ki dokazuje istovetnost

 

 

Bone za leto 2021 Finančne uprave RS lahko vnovčite tudi za nakup sezonskih vstopnic in tako postanete del bordo družine. Nakup sezonske vstopnice preko bona bo možen izključno v prodajalni Triglav Kranj na Glavnem trgu v Kranju.

Gregor Bergant bo še naprej vodja, vodja mladinske šole pri Nogometnem klubu Triglav Kranj ter glavni trener moštva U19 in pomočnik glavnega trenerja članske ekipe.

S klubom je sodelovanje podaljšal vsaj še do leta 2024. "Podpis nove pogodbe mi pomeni potrditev dosedanjega dela, truda in odrekanja. Predvsem pa, da mi v klubu zaupajo ter verjamejo v moje delo, znanje in sposobnosti," je dejal Bergant po podpisu pogodbe.

 

 

 

 

Objavljamo rezultate nagradne igre, ki je bila objavljena na družbenih omrežjih Nogometnega kluba Triglav Kranj in se je glasila: 
NAGRADNA IGRA: Iz vseh črk sestavite ime in priimek našega nogometaša ter ga zapišite v komentar. Med vsemi, ki bodo pravilno odgovorili bomo izžrebali tri dobitnike praktičnih nagrad kluba. Splošni pogoji na klubski spletni strani. Časa imate do ponedeljka, 19. julija 2021, do 19. ure. Srečno.

Pravilen odgovor je: Luka Vuković

Nagrade prejmejo: 

Tevz Sitar
Monika Podbregar
Bojana Vučenović

Nagrajenci lahko nagrado prevzamejo v trgovini TRIGLAV KRANJ na Glavnem trgu v Kranju, od ponedeljka, 26. julija 2021 z dokumentom, ki dokazuje istovetnost

 

 

David Tijanić je od včeraj tudi uradno član turškega Göztepeja. Novico so naprej objavili v turškem klubu, ki so Davidu zaželeli dobrodošlico.

Spomnimo, da je Tijanić nekdanji član Triglava, ki mu je omogočil uspešno pot v tujino. V Davidu je strokovno osebje kluba že ob prihodu med orle vidilo izjemen potencial, ki se je kasneje izkazal za upravičenega. 

Poročali smo že, da je David to sezono na Poljskem s klubom dosegel odlične rezultate. Tam je preživel dve sezoni in na 44 tekmah dosegel devet golov in dodal deset asistenc.

Nekdanji član bordo družine in reprezentant slovenske izbrane vrste je s Turki podpisal petletno pogodbo. David je sicer ambasador Triglav kampa, ki vsako leto poteka v Kranju.

Davidu želimo v novem klubu veliko uspeha.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021