Vaša košarica je prazna.

  Novice NK Triglav

Udovič: Ni še konec, vselej gremo na zmago!

Vezist Triglava po velikem uspehu in pred gostovanjem v Mariboru

Majski urnik slovenskih prvoligašev je izjemno zgoščen. Kranjski Triglav je v sredo doma igral proti Krškemu, slavil je s 3:1, že v soboto pa ga čaka gostovanje v Mariboru. Varovanci trenerja Dejana Dončića so pred domačimi navijači navbdušili in osvojili tri pomembne točke.


"Zavedali smo se, da se prvenstvo bliža koncu in je vsaka tekma najbolj pomembna, ne glede na to, kdo nam stoji nasproti. Zavedali smo se, da moramo iti na nož in si priboriti nove točke. Enako bo do samega konca, saj si želimo priboriti obstanek med elito," sprva pove vezist Orlov Gašper Udovič, ki je proti Krškemu vlekel vse niti na sredini terena.


"Bili smo maksimalno motivirani. Jasno je bilo,da bi se v primeru zmage še dodatno oddaljili od Gorice, zato smo želeli prikazati vse, kar znamo. Od začetka do konca smo grizli in za to velika pohvala celotni ekipi. Zagotovo je padel kamen s srca, a s tem se ne smemo zadovoljiti. Ni še konec, na sleherni od zadnjih treh tekem gremo na zmago, skušali bomo osvojiti kar največ točk, na koncu pa bomo potegnili črto," zrelo razmišlja produkt domače nogometne akademije.


V soboto bodo orli gostovali v Ljudskem vrtu, kjer se bodo zoperstavili ekipi, ki si je med tednom priborila nov naslov državnega prvaka. "Maribor si je že zagotovil naslov prvaka, a to ne igra nobene vloge. Mi si novih točk in zmag želimo vsaj tako kot oni, zato bomo zaigrali svojo igro. Nadejamo se vsaj točki, če pa se bo pokazala možnost za zmago, pa jo bomo znali izkoristiti," je še dodal Gašper Udovič.


Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Novice selekcij

U9

Finalni turnir EFCO za selekcijo U9

Istočasno, ko se v Beogradu na finalnem turnirju Champions trophy mudi..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

U11 se nahaja na finalnem zaključku Champions trophy U11 v Beogradu. Pot je..
U11

Triglav dokazuje svojo veličino in zgled tudi v..

V sredo 05.06.2019 je naša ekipa selekcije U11 odigrala zadnjo tekmo v..
U11

U11 tretji na turnirju Jan Oblak

Istočasno s tekmovanjem v selekciji U9, je na turnirju Jan Oblak potekalo tudi..
U09

U9 osvojila 2. mesto

Prvi junijski vikend je bil namenjen turnirju Jan Oblak v Škofja Loki, kjer smo..
U10

MEDNARODNI TURNIR NA JESENICAH

V nedeljo 19.5.2019 se je selekcija U10 udeležila mednarodnega turnirja na..
123... 17
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV