Vaša košarica je prazna.

Novice NK Triglav

VIDEO: Majcen igralec meseca marca!

Napadalec Triglava je bil izbran za najboljšega med prvoligaši

Luka Majcen je prvi dobitnik priznanja za igralca meseca Prve lige Telekom Slovenije po zimskem tekmovalnem premoru. Napadalec Triglava je februarja in marca s svojimi predstavami prepričal novinarje RTV Slovenija in Planet TV ter uredništvo NZS in obiskovalce spletne strani Prvaliga.si, ki so mu v izboru za prejemnika priznanja namenili največ svojih glasov.

 

"Iz dneva v dan ekipa trdo gara za napredek in dobre rezultate, tudi ta nagrada je plod vsega tega. Lepo je prejemati takšne nagrade, dosegati zadetke in nizati dobre ekipne rezultate. Nadejam se, da bomo skupaj nadaljevali v tem ritmu," je po prejemu nagrade dejal Luka Majcen.

 

 

Hitronogi Ljubljančan je v nadaljevanju prvenstva prvo ime Triglava, ki je s štirimi zmagami najuspešnejše moštvo nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije. Veliko zaslug za uspešen vstop v nogometno pomlad ima tudi Majcen, saj je na štirih tekmah dosegel kar pet zadetkov. Najučinkovitejši orel si s skupno desetimi goli si deli tretje mesto na ligaški razpredelnici strelcev.

 

Kranjčani so z dvema natančnima udarcema Majcna na uvodni preizkušnji nadaljevanja sezone premagali Aluminij. Ljubljančan je Triglavu z golom pomagal do zmage v Novi Gorici, konec marca pa je bil s še dvema zadetkoma osrednji junak kranjskega slavja na krškem Gubcu. Devetindvajsetletni kapetan Triglava se z 19 zadetki nahaja na drugem mestu večne prvoligaške lestvice kranjskega kluba.


Za Majcnom sta se v tokratnem glasovanju uvrstila nogometaša Mure, drugi je bil Amadej Maroša, tretji pa Matko Obradović. Spomnimo, da je priznanje avgusta romalo v roke Amirja Derviševića, septembra je bil najboljši Dino Hotić, oktobra je slavil Andres Vombergar, v novembru pa je najbolj navdušil Francesco Tahiraj.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com, PLTS
Video: PLTS

Novice selekcij

U10

MEDNARODNI TURNIR NA JESENICAH

V nedeljo 19.5.2019 se je selekcija U10 udeležila mednarodnega turnirja na..
U14

POMEMBNI ZMAGI ZA DVIG SAMOZAVESTI

Selekcija U14 je v tem tednu odigrala 3 prvenstvene tekme. Zaradi dodatnih..
U11

PESTER IN USPEŠEN TEDEN

Selekcija U11 - Beli in Bordo se mudijo proti koncu sezone, kjer imajo še..
U11

U11 osvojila Cankarjev turnir

V soboto 18.05.2019 se je v Vrhniki odvijal Cankarjev turnir v selekciji U11...
U09

Ekipi U9 osvojili 2. in 4. mesto na Cankarjevem..

V soboto 18.05.2019 sta se ekipi Triglava U9 udeležili 2. Cankarjevega turnirja..
U15

ZMAGA PROTI VODILNI EKIPI LIGE

Selekcija U15 pod vodstvom trenerja Mihe Žnidaršiča se nahaja pri koncu..
123... 65
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV