Vaša košarica je prazna.

  Novice NK Triglav

VIDEO: Majcen igralec meseca marca!

Napadalec Triglava je bil izbran za najboljšega med prvoligaši

Luka Majcen je prvi dobitnik priznanja za igralca meseca Prve lige Telekom Slovenije po zimskem tekmovalnem premoru. Napadalec Triglava je februarja in marca s svojimi predstavami prepričal novinarje RTV Slovenija in Planet TV ter uredništvo NZS in obiskovalce spletne strani Prvaliga.si, ki so mu v izboru za prejemnika priznanja namenili največ svojih glasov.

 

"Iz dneva v dan ekipa trdo gara za napredek in dobre rezultate, tudi ta nagrada je plod vsega tega. Lepo je prejemati takšne nagrade, dosegati zadetke in nizati dobre ekipne rezultate. Nadejam se, da bomo skupaj nadaljevali v tem ritmu," je po prejemu nagrade dejal Luka Majcen.

 

 

Hitronogi Ljubljančan je v nadaljevanju prvenstva prvo ime Triglava, ki je s štirimi zmagami najuspešnejše moštvo nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije. Veliko zaslug za uspešen vstop v nogometno pomlad ima tudi Majcen, saj je na štirih tekmah dosegel kar pet zadetkov. Najučinkovitejši orel si s skupno desetimi goli si deli tretje mesto na ligaški razpredelnici strelcev.

 

Kranjčani so z dvema natančnima udarcema Majcna na uvodni preizkušnji nadaljevanja sezone premagali Aluminij. Ljubljančan je Triglavu z golom pomagal do zmage v Novi Gorici, konec marca pa je bil s še dvema zadetkoma osrednji junak kranjskega slavja na krškem Gubcu. Devetindvajsetletni kapetan Triglava se z 19 zadetki nahaja na drugem mestu večne prvoligaške lestvice kranjskega kluba.


Za Majcnom sta se v tokratnem glasovanju uvrstila nogometaša Mure, drugi je bil Amadej Maroša, tretji pa Matko Obradović. Spomnimo, da je priznanje avgusta romalo v roke Amirja Derviševića, septembra je bil najboljši Dino Hotić, oktobra je slavil Andres Vombergar, v novembru pa je najbolj navdušil Francesco Tahiraj.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com, PLTS
Video: PLTS

Novice selekcij

U19

Miklič: Cilji morajo biti visoki!

Konec tedna prinaša tudi začetek nove tekmovalne sezone v mladinskih ligah pod..

NK Triglav in Coerver® Coaching Croatia z roko v..

Nogometni klub Triglav Kranj vsako leto vpeljuje nekatere novosti s katerimi..

Triglav kamp 2019 - Prava uspešnica

Letošnji Triglav kamp je zaključen. In mirno lahko rečemo, da je rušil..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

Kot zadnja se je finalnega turnirja Champions Trophy udeležila tudi selekcija..
U9

Finalni turnir EFCO za selekcijo U9

Istočasno, ko se v Beogradu na finalnem turnirju Champions trophy mudi..
U11

Champions Trophy U11 - Beograd 2019

U11 se nahaja na finalnem zaključku Champions trophy U11 v Beogradu. Pot je..
123... 17
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV