Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Orli po pomembne točke proti Taboru

V soboto bo zanimivo na stadionu v Kranju

Prva tekma 15. kola Prve lige Telekom Slovenije bo ob koncu tedna na sporedu na osrednjem kranjskem nogometnem objektu. V soboto ob 13:00 se bosta na stadionu Stanka Mlakarja udarila domači Triglav in gostujoča ekipa Tabor Sežana.

 

Srečanje omenjenih moštev obeta zanimivo in atraktivno nogometno poslastico, saj sta kluba sredi vzpona forme, ob tem pa bodo v igri tudi pomembne točke za razvrstitev na tabeli. Orli bodo srečanje pričakali na devetem mestu in z 11 osvojenimi točkami, Primorci pa so na šestem mestu, kjer imajo 16 točk.

 

Strokovni štab bordo-belih nima težav s kaznovanimi nogometaši, zato bodo na delu vsi, ki so pripravljeni za tekmo. Tudi gostje nimajo težav s kaznovanimi igralci, zato se lahko nadejamo kakovostni nogometni predstavi. Triglav je v zadnjem kolu le za las ostal brez zmage proti Muri, na koncu je iz Prekmurja odnesel točko, medtem ko so sežanske Češnjice, kot je nadimek Tabora, doma ugnale Maribor.

 

Prvi medsebojni obračun tokratnih tekmecev v aktualni sezoni se je končal z zmago Tabora, ki je avgusta v Sežani slavil z 2:0. Zanimivo, obe preostali tekmi, odigrani v sezoni 2003/04, sta se končali brez zadetkov. 

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV