Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Orli v družbi Liverpoola, Manchester Cityja ...

Mladi nogometaši Triglava se nahajajo na Champions Cupu v Sarajevu

Mladi nogometaši Nk Triglav Kranj do 12. leta starosti se bodo od četrtka do nedelje nahajali v Sarajevu, prestolnici Bosne in Hercegovine. Tam se odvija finalni turnir enega najmočnejših mladinskih tekmovanj v Evropi, Champions Cup. To je tradicionalni mednarodni turnir, ki letos premierno predstavlja tudi boje selekcij U12.


Poleg Triglava se v Sarajevu nahajajo še NK Rudar Velenje (zmagovalec kvalifikacijskega turnirja) in ND Bilje, ki je na priporočilo našega kluba prejelo posebno povabilo organizatorja. Orli so se v Sarajevo uvrstili kot organizator enega od kvalifikacijskih turnirjev. Klub je prejel veliko pohval za organizacijo turnirja, v bodoče pa se bomo potrudili, da bo vse na še višji ravni. Ob tej priložnosti se za pomoč zahvaljujemo tudi MO Kranj.


Sicer finalni turnir v Sarajevu šteje 48 evropskih ekip, med njimi pa sta tudi Liverpool in Manchester City, kot dva od najbolj prepoznavnih nogometnih klubov. Poleg omenjenih je tam še kopica izjemnih klubov s področja nekdanje skupne države, Avstrije in ostalih evropskih držav, na čelu velja omeniti predvsem beograjsko Crveno zvezdo.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV