Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Po premoru v Fazanerijo

Triglav bo ob koncu tedna znova na delu

Oktobrski reprezentančni premor je tik pred zaključkom, ob koncu tedna se nadaljujejo boji v slovenskem prvoligaškem prvenstvu.  V 14. kolu se bo NK Triglav Kranj podal na oddaljeno gostovanje v Mursko Soboto, kjer bo gost NK Mura.

 

V tej sezoni sta se tekmeca med seboj udarila v dveh primerih. V sklopu prvoligaškega prvenstva je v petem kolu Mura v Kranju slavila s 3:1, na osrednjem gorenjskem nogometnem objektu pa sta se rivala udarila tudi v pokalnem tekmovanju. Tudi tam so bili črno-beli uspešnejši, slavili so s 3:0.

 

A v minuli sezoni med slovensko elito so bili Orli nerešljiva uganka za Prekmurce. Od štirih medsebojnih tekem sta dve pripadli bordo-belim, dve pa sta se zaključili z neodločenim rezultatom. Triglav je dobil obe domači tekmi, tisti v Murski Soboti pa nista dali zmagovalca.

Pri Muri ne bodo smeli računati na Jona Šporna, ki nima pravice nastopa zaradi kazni, enaka usoda pa bo doletela tudi branilca Triglava Verona Šaljo. Strokovni štab Orlov še ne bo računal na poškodovanega Aleša Mertlja, ki pa je v zadnjih dneh po dolgem času znova nadel nogometno obutev in se počasi vrača v trenažni proces z ekipo.

 

Sobotni obračun na stadionu Fazanerija se bo začel ob 14:30, neposredni prenos pa si bo moč ogledati na Planet TV. Pravico bo delil glavni sodnik Dejan Balažič, pomagala pa mu bosta Matic Mežnar in Veljko Mijatović.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV