Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

POMEMBNI ZMAGI ZA DVIG SAMOZAVESTI

  Jasmin

Selekcija U14 je v tem tednu odigrala 3 prvenstvene tekme. Zaradi dodatnih obveznosti igralcev smo se prilagodili in tekme prestavili na termine, ki nam ustrezajo, da so bili lahko vsi prisotni.

 

Na prvi tekmi v Škofji Loki je ekipa odigrala zelo dober prvi polčas, vendar ni uspela zadeti iz svojih priložnosti, zato so to domačini tudi izkoristili in dosegli 5 zadetkov. Zmaga za domače zaslužena, za naše fante žal nova lekcija in težak preizkus.

 

Na drugi tekmi doma proti vodilnimi Jesenicami so fantje bili izredno motivirani in odločni, da jim bo končno uspelo. Od prve do zadnje minute tekme so odigrali disciplinirano in zelo dobro. V prvem polčasu smo vodili po zadetkih Lana Bajžlja in Amadeja Ajdovca(11m). V drugem polčasu smo z istim tempom in igro nadaljevali. Po odlični podaji Jaše Požgaja je Lan Bajželj opravil solo prodor skozi obrambo in zadel za končnih 3:0. Zmaga je fantom trenerju Ediju vlila veselje in dvig samozavesti, saj vemo, da je ekipa sposobna velikih stvari.

 

Na zadnji tretji tekmi so Triglavani držali v prvem polčasu proti ekipi Zarice, še naprej visok ritem igre in po 30 minutah vodili z 3:0 po zadetkih Ožbeja Velikovrha, Jaše Požgaja in Bora Zupančiča. V drugem polčasu je ritem igre padel zaradi utrujenosti igralcev, kar je v teh okoliščinah razumljivo. Gostje so zaostanek znižali na končnih 3:1 v našo korist.

 

Ekipa ima še dve prvenstveni tekmi do konca sezone. Zmagi sta bili zelo pomebni za dvig samozavesti in upamo, da bodo na tekmi proti Lescam v Kranju in Šenčurju lahko prikazali podobno, če ne tudi še boljšo igro, saj so tega sposobni.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV