Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

PONOVNO V POGONU S PRIJATELJSKIMI TEKMAMI

  Jasmin

Selekcija letnika 2009 - NK Triglav Kranj, je po dvo-mesečni prekinitvi treningov in tekem zaradi epidemije, zopet v polnem pogonu. S treningi smo pričeli v zadnjem tednu meseca Maja s spoštovanjem in upoštevanjem predpisov s strani NZS in kluba za varnost in zaščito otrok.

 

V tem vikednu smo zopet po pričetku treningov in obnavljanju nogometnih vsebin izvedli prijateljski tekmi za vse ekipe selekcije 2009.

 

V petek so v Velesovem združeni ekipi B in C odigrali prijateljsko tekmo z vrstniki NK Velesovo, prvič po sistemu 8+1, s katero bodo v naslednji sezoni aktivno vključeni v selekciji U12 in odigrali dobro tekmo. Ker so prvič odigrali tekmo v novem sistemu igre je predvsem pomembno prilagajanje igralcev in učenje novih nogometnih vsebin. Priložnost za igro so dobili vsi, kar je najpomembnejše in tekmo končali z rezultatom 3:3

 

Ekipa A je v sobotno dopolde odigrala prijateljsko tekmo z ekipo NK Sava Kranj U12. Ekipa je v vročem dopoldnevu na zelo dobro pripravljenem igrišču prikazala zelo dobro igro. V vseh segmentih igre od obrambe, sredine in napada so Triglavani prevzeli pobudo na igrišču in bili nagrajeni po odlično odigranih igralnih akcijah z zadetki v gostujoči mreži. Menjava po igralnih pozicijah, medsebojna pomoč, komunikacija in zrel odnos fantov je bila po dolgem premoru na visoki ravni in tako želijo tudi nadaljevati na naslednjih dvobojih, ki jih čakajo v nadaljevanju.tega meseca.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV