Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

PRIJATELJSKE TEKME V ZIMSKEM OBDOBJU

U11A ODIGRALA DVE PRIJATELJSKI TEKMI

  Jasmin

Selekcija U11A po uspešnem zaključku jesenskega dela prvenstva MNZG, nadaljuje sezono s treningi na umetni travi in prijateljskimi tekmami. Prijateljske tekme selekcija U11A igra po sistemu 8+1

 

V nedeljo 10.11.2019 se je ekipa odpravila na prijateljsko tekmo pri ekipi KOV Jesenice U12 . Po začetnih težavah smo odigrali zelo dobro tekmo, kjer smo ves proces treninga, ki temelji na Coerverju poskusili prenesti tudi na samo igro. Vsa pozornost in usmerjenost tega načina dela, se postopoma uspešno prenaša na tekme, saj smo dali lepo število zadetkov. Domačini so nudili dober odpor, kar smo potem poskusili z rotacijo igralnih mest igralcev se prilagoditi dogajanju na igrišču.

 

V soboto 23.11.2019 smo na domačem igrišču na umetni travi odigrali prijateljsko srečanje z ekipo Arne Tabor 69 U12 , ki nastopa v ligi MNZ Ljubljana.  Namen je, da odigramo tekme tudi z starejšmi vrstniki z drugih koncev Slovenije, da vidimo, kako napredujemo in kaj moramo še storiti, da se bomo izboljšali. V prvem polčasu smo kljub dveh dobrih priložnosti igrali pod pričakovanji. Gostje so odigrali zelo dober in atraktiven nogomet, kar nam je povzročalo težave in so tudi povedli. Po resnem pogovoru in opozorilu na napakah med polčasom pa so domači Triglavani pokazali, česa so zares sposobni. Odigrali so zelo dober drugi polčas, ki je vseboval vse kar v prvem polčasu nismo realizirali. Dosegli smo tri lepe zadetke in tako obrnili tekmo sebi v prid, kar je pa še pomembnejše, da smo bili v sami igri pokazali napredek in enotnost igralcev v ekipi, saj bodo lahko samo na ta način uspešni in nagrajeni za trud!

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV