Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Prijateljske tekme za Triglav in kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2019

Na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo kar trije igralci Triglava

  Ž.G.

V preteklih dveh tednih sta bila prestavljena 11. in 12. krog 1.SKL/SML za večino ekip, zaradi kvalifikacij na evropsko prvenstvo U17, ki se je odvijalo na Brdu. Na kvalifikacijah   so nastopali kar trije igralci Triglava. Aleks Zlatkov, Luka Brkič in Luka Vukovič so reprezentanti Slovenije, ki so reprezentanci pomagali v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo proti ekipam: Bulgarije, Malte in Avstrije. Na prvi tekmi proti Bulgariji je Slovenija slavila zmago z 1:0, na drugi tekmi proti Malti so bili naši prav tako boljši in zmagali z 2:1, na tretji tekmi proti Avstriji pa je bil rezultat neodločen 1:1.

 

Ekipa Triglava bi morala igrati v 11. krogu doma z ekipo Bravo Publikum a je tekma prestavljena na 24.11. in v 12. krogu gostovati pri novincu lige Dravi iz Ptuja a se bo to zgodilo 21.11.

 

Ker pa igralci morajo ostati v tekmovalni formi so bile odigrane tri prijateljske tekme na domačem igrišču z umetno travo:

Dvakrat so se mladi Orli pomerili z mladinci Save Kranj in bili enkrat uspešni s 5:1 drugič pa je zmagala Sava z rezultatom 2:3.

 

Namesto prvenstvene pa je bila odigrana kar prijateljska tekma z Bravo Publikum, na kateri je Triglav pokazal premoč in zmagal z 2:1. A tokrat je bilo vse skupaj v prijateljskem duhu, že kmalu pa se srečamo v prvenstvu in takrat bo ponovno treba pokazati odločnost in željo po zmagi za pozitiven rezultat.

Zadetke iz tekme Triglav Kranj : Bravo Publikum si lahko ogledate v kratkem videu.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV